Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 28, 2022

«Πώς μπορώ να σας ξεγελάσω και να πιστέψετε ότι είμαι μοντέλο»

Άφωνοι οι χρήστες του TikTok με τη μετάλλαξη



Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα. Ένα γυναικείο κουρασμένο πρόσωπο με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μπορεί να μετατραπεί σε έναν εκθαμβωτικό καμβά, που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Και επειδή τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η εικόνα έχει γίνει το νούμερο 1 χαρακτηριστικό δημοφιλίας, υπάρχει μια πρόκληση στο TikTok που ακούει στο όνομα catfish. Σε αυτή την πρόκληση οι γυναίκες καλούνται να παρουσιάσουν το πριν και το μετά από το μακιγιάζ με τα αποτελέσματα να αφήνουν τους περισσότερους χρήστες άφωνους.


Αυτό συνέβη και με την Kenidi McCray που αποφάσισε να δείξει πώς είναι στην καθημερινότητά της και πώς μεταμορφώνεται με το μαγικό ραβδάκι του μακιγιάζ. «Αυτό είναι ό,τι βλέπει το αγόρι μου σε ποσοστό 0,07%» είπε χιουμοριστικά για το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.


Το βίντεο της προκάλεσε φρενίτιδα στο TikTok. Τη μία στιγμή φοράει φαρδιά ρούχα, δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι ατημέλητα. Την αμέσως επόμενη στιγμή είναι έτοιμη να κοσμήσει περιοδικό μόδας, με το δέρμα της αψεγάδιαστο, τα φρύδια της καλοσχηματισμένα και το βλέμμα της γατίσιο.

«Αποκλείεται να είναι το ίδιο πρόσωπο» σχολίασε ένας χρήστης με την ίδια να απαντάει «όντως, καμία περίπτωση να είναι το ίδιο πρόσωπο». Τέτοια σχόλια ήταν πολλά. «Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι η ίδια γυναίκα», «Ο πρώην μου κυριολεκτικά θύμωσε μαζί μου. Και του είπα «ε, δεν με βγάζεις και πουθενά για να βαφτώ έτσι», «Μπερδεύομαι, πώς καταφέρνεις κάτι τέτοιο;» ήταν μερικά από τα σχόλια με την Kenidi να απαντά «με μαγεία!».


Το βίντεό της έχει 3 εκατομμύρια views και για όσους αρνούνταν να πιστέψουν ότι ήταν η ίδια γυναίκα ανέβασε ένα βίντεο για να δείξει τη διαδικασία της μεταμόρφωσης. Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει με χιούμορ τα σχόλια, λέγοντας ότι το μακιγιάζ είναι το όπλο στη φαρέτρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου