Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 28, 2022

Αγρίνιο: Προπονητής κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου – Αθώος για την απόπειρα βιασμού λόγω παραγραφής

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία για κατάχρηση

ανηλίκου.

Σύμφωνα με το lefkadapress, ο προπονητής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα. Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος, λόγω παραγραφής του.


Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, πρόκειται για συνταξιούχο προπονητή από το Αγρίνιο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια  κατ’ εξακολούθηση. Εγκαλούσα πρώην αθλήτριά του.

Η δικαστική διαδικασία που διήρκεσε τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε νωρίτερα και αφού είχαν αγορεύσει   τόσο η πολιτική αγωγή , ο δικηγόρος , Αναστάσιος  Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου , ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου. Ο κατηγορούμενος προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.


Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου