Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 28, 2022

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο – Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ο οδηγός


 Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο να καρφώνεται σε δέντρο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στην οδό Παπανικολή λίγο πριν τη συμβολή της με τον οδό Ανδρέα Παπανδρέου.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι το αυτοκίνητο με τον νεαρής ηλικίας οδηγό – περίπου 20 ετών όπως μετέδωσε η ΕΡΤ – είχε κατεύθυνση προς το Χαλάνδρι όταν για άγνωστο λόγο έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει στο προστατευτικό διάζωμα που υπάρχει στο σημείο και να καρφωθεί σε δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται και να χρειάζεται η συνδρομή οχτώ πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος είναι 18-20 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου