Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από μυστηριώδη περιστατικά γύρω από πολεμικά πλοία. Τα πέντε βίντεο ακολουθούν τη δημοσίευση εγγράφων του Πενταγώνου στο The Drive σχετικά με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) που είδαν το 2019 κοντά σε πλοία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.


Δύο UFO πλησίασαν το αντιτορπιλικό USS Russell. Το πολεμικό πλοίο προσέλκυσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω ενός βίντεο που διέρρευσε από το περιστατικό που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Η τριγωνική εμφάνιση των αντικειμένων στο βίντεο οδήγησε τους μάρτυρες να χαρακτηρίσουν τα UFO ως «ιπτάμενες πυραμίδες». Αξιωματούχοι του Πενταγώνου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAP), αλλά η προέλευσή τους είναι άγνωστη.

Στο πρώτο βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού της 17ης Ιουλίου, ακούγεται η φωνή ενός ναύτη να δίνει την τοποθεσία του πλοίου, αυτοπροσδιορίζεται ως η αρχηγός της ομάδας SNOOPIE. Αυτές οι ομάδες αποτελούνται από Ναύτες που έχουν εκπαιδευτεί να διεξάγουν φωτοαναγνωρίσεις πλοίων για να τεκμηριώσουν άγνωστες επαφές και άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα.

Ένας ναύτης ακούγεται να λέει: «Έχουμε μια εικόνα τεσσάρων πιθανώς αγνώστων drones με άγνωστη κατεύθυνση και άγνωστη ταχύτητα», είπε. «Οι επαφές γίνονται σε απόσταση χιλίων μέτρων και συνεχίζονται. Άγνωστοι αριθμοί."

Βίντεο που τραβήχτηκε από το USS Russell έδειξε άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται πάνω από το πολεμικό πλοίο καθώς έπλεε στα ανοιχτά της Καλιφόρνια το 2019. Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε το Πεντάγωνο λήφθηκε από το αντιτορπιλικό USS Paul Hamilton. Το βίντεο δείχνει πλάνα από το Bass Strait, ένα πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου με σημαία Χονγκ Κονγκ.

Έγγραφα που κυκλοφόρησαν προηγουμένως από τον αμερικανικό στρατό αποκάλυψαν ότι το Πολεμικό Ναυτικό πιστεύει ότι κάποιοι που δεν ειναι απο την Γη «πιθανότατα να παρακολουθεί τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις».

Αμερικανοί πολιτικοί λένε ότι τα UFO γίνονται πρόβλημα εθνικής ασφάλειας.
Κοντά σε στρατιωτικές βάσεις και ακτογραμμές, αεροσκάφη έχουν παρατηρηθεί να πετούν χωρίς ορατά μέσα μηχανής και λενε πως δεν ειναι ούτε Ρωσικά ούτε κινεζικά . Σε μια ενδιάμεση έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ πέρυσι, υπήρξαν 144 θεάσεις άγνωστων αεροσκαφών ή άλλων σκαφών που πετούσαν με ασυνήθιστες ταχύτητες ή τροχιές. Όλες εκτός από μία από τις θεάσεις που διερευνήθηκαν περιείχαν πολύ λίγες πληροφορίες για τους ερευνητές για τη φύση του περιστατικού.

Οι διανοητικά ανάπηροι , οι πνευματικά κατώτεροι, τα goim του Γιαχβέ (που ζουν αναμεσα μας και πανε την κοινωνία στο πάτο ηθικά και πνευματικά ) ακομα δεν εχουν ζητήσει συγνώμη που χλεύαζαν τετοια θέματα επι 80 χρόνια και όσους δεν ειναι στο ζωώδες επίπεδο τους υπό οδηγίες των γνωστών συμμοριτών της γνωστής ρατσας επίσης του Γιαχβέ που νόμιζαν πως οι μάζες ειναι τοσο έξυπνες ώστε να καταλάβουν γιατι απέκρυπταν τετοια θέματα και το μέγεθος της συνωμοσίας που άφορα την ίδια την ύπαρξη τους, δυστυχώς οι μάζες αποδείχτηκαν πολύ κατώτερες των περιστάσεων ακομα και στην εποχη του ίντερνετ, ακομα και αυτοι που ασχολολουνται και αποκαλούν τους εαυτούς τους ερευνητής δεν εχουν καταλάβει τι ακριβώς γίνεται εδω και γιατι οι συμμορίτες έκρυβαν με τετοια λυσσά τετοια θέματα, μεχρι που είδαν οτι τελικα πως οι μάζες δεν μπορουν να καταλάβουν τι σχέση εχουν οι ιδιοι αλλα και αλλες φυλές που ζουν ανάμεσα μας με τους εξωγήινους ή απο αλλες διαστάσεις .

Η βασική αίτια που δεν μπορουν να καταλάβουν ειναι οι εξής παράγοντες: Είναι υλιστές μη πνευματικοί, ειναι δογματικοί και χριστιανοί πχ επικαλούνται την Παναγιά και οχι τους "θεούς" ,δεν εχουν το γνώθι σαυτόν ούτε καν σε τι γένος ανήκουν , δεν εχουν γνώση απο την ανάμνηση αλλα copy paste οτι λενε άλλοι μαζί με προπαγάνδες , το βασικό? έλλειψη λογικής αρετής και δεν ειναι οι ιδιοι αρκετά κάλοι ώστε να δουν το κακό και νομιζουν πως όλοι ειναι απο εναν κάλο θεούλη χωρις να μας εξηγούν αφου ειναι έτσι γιατί υπάρχουν μοχθηροί? αδυνατούν να καταλάβουν οτι πολλές φυλές αναμεσα μας ειναι απο το κακό και που εχει και μίσος στο γνήσιο στο ανθρωπινό γένος διότι το κακό ειναι και απο "εξωγήινους " μη ανθρωπινής μορφής, και ειναι η αιτια για τα δεινα στην Γη, αυτα και αλλα πολλά ειναι οι προεκτάσεις αυτού του θέματος που οι μάζες νομιζουν οτι δεν τους άφορα.Τα βάζουμε αυτα γνωρίζοντας οτι οι συμμορίτες θα κανουν σκόπιμη μειωμένη απήχηση στο facebook διότι αναμεσα στα προβατα ειναι και λογικά οντά και μπορεί να ξυπνήσουν