Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2022

Ψαρά, τέσσερα γράμματα που χαράσσονται στο νου!


 Ανάρτηση από την Βαφάκου Ελευθερία

Ταξίδια! Μια λέξη που προκαλεί χαμόγελα και λάμψη στο βλέμμα. Ταξίδια ανθρώπινα, φυσικά. Μα και ταξίδια ψυχής, νου, καρδιάς. Αυτά είναι πιο μακρινά. Δεν έχουν όρια, δε βρίσκουν εμπόδια. Σε δευτερόλεπτα ταξιδεύεις από το Καστελόριζο στο Μεγανήσι και από τη Σαμοθράκη στην Ανάφη. Επισκέπτεσαι μέρη ονειρεμένα, σημεία με πινέζες στον χάρτη της ύπαρξής σου. Άραγε πόσα καλοκαίρια χρειάζεσαι για να βρεθείς στους τόπους που βλέπεις τους χειμώνες στα ανεξάντλητα όνειρά σου;

Με το που κοντέψει η άνοιξη, αναπτερώνεσαι! Η χτύποι της καρδιάς γίνονται πιο δυνατοί στο άκουσμα ενός νησιού! Λίγο κάποιες εικόνες που είδες σε κάποια εκπομπή, λίγο η τεράστια ιστορία του μικρού αυτού νησιού, λίγο η απόλυτη ηρεμία που υπόσχεται, λίγο η προτίμηση στα μη δημοφιλή νησιά… Τέσσερα γράμματα έχουν ήδη χαραχτεί στο νου σου.






Πιάνεις το κινητό. Στέλνεις μήνυμα στην αγαπημένη συνοδοιπόρο σου στα ανεξίτηλα ταξίδια σου. Σου ζητά χρόνο να το σκεφτεί. Σε 3 λεπτά στέλνει το πολυπόθητο ναι! Σε ευχαριστώ!



Ακολουθεί η συνάντηση. Κλείνετε εισιτήρια, διαμονή και περιμένετε να φτάσει το ημερολόγιο στην πολυπόθητη ημερομηνία για να βρεθείτε στα Ψαρά!
Καλό καλοκαίρι σε όλους! Να χαρούμε το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα! Να γεμίσει γαλάζιο η ψυχή μας! Να αλλάξει οπτική, να γίνει πιο ελεύθερη, πιο ανάλαφρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου