Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2023

"Barbie" Mania στα όρια ανατριχίλας: Γραφείο τελετών προσφέρει ροζ φέρετρα με φωτογραφίες της κούκλας

Έναν μακάβριο τόνο έχει λάβει η μανία της "Barbie", καθώς γραφεία τελετών στη Λατινική Αμερική προσφέρουν στις οικογένειες ροζ φέρετρα με θέμα τη διάσημη κούκλα.

Την ώρα που η ταινία "Barbie" προκαλεί φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ εισιτηρίων μετά το άλλο, το "Barbiecore", η αισθητική δηλαδή της διάσημης κούκλας που επιβάλλει μεταξύ άλλων σύνολα, κοριτσίστικα αξεσουάρ και χαριτωμένες εμφανίσεις σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ, εξελίσσεται στην πιο hot τάση.


Και αν κουραστήκατε από το πολύ ροζ που πιθανόν να βλέπετε παντού τελευταία γύρω σας, πάντα υπάρχει χώρος για υπερβολές.


Τα νέα έρχονται από το Ελ Σαλβαδόρ, όπου η μανία για τη "Barbie" έχει φτάσει στα άκρα, αφού γραφείο τελετών προσφέρει ροζ φέρετρα με επενδύσεις που απεικονίζουν τη διάσημη ξανθιά κούκλα.

Τα ροζ μεταλλικά φέρετρα πωλούνται στο γραφείο τελετών "Alpha and Omega" στην πόλη Ahuachapán, κοντά στα σύνορα με τη Γουατεμάλα με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, Isaac Villegas να αναφέρει ότι πρόσφερε ήδη την επιλογή των ροζ φέρετρων πριν από την πρεμιέρα της ταινίας "'Barbie" τον Ιούλιο.

Η "Barbie mania" όμως που σάρωσε τη Λατινική Αμερική τον έκανε να διακοσμήσει τις υφασμάτινες επενδύσεις των φέρετρων με εικόνες της κούκλας και μικρά λευκά αστέρια.
Γραφείο τελετών προσφέρει φέρετρα με θέμα τη Barbie
Γραφείο τελετών προσφέρει φέρετρα με θέμα τη Barbie  A
"Είπα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το trend και όπως φαίνεται ήταν επιτυχία", δήλωσε ο ίδιος την Παρασκευή (04/08), όπως αναφέρει το Associated Press.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι το γραφείο τελετών έχει ήδη ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια γύρω από τα φέρετρα της Barbie και έχει πουλήσει 10 από αυτά. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν ταφεί 10 άτομα - πολλοί άνθρωποι στο Ελ Σαλβαδόρ αγοράζουν ένα προπληρωμένο πακέτο για μελλοντική ταφή.

Αν και παραδοσιακά οι οικογένειες μέχρι πριν έναν χρόνο προτιμούσαν παραδοσιακά φέρετρα σε καφέ, μαύρο, λευκό ή γκρι χρώμα, ο Villegas είπε ότι πέρυσι πούλησε το πρώτο του ροζ φέρετρο στην οικογένεια που ήθελε να θάψει τον συγγενή της σε ένα πιο χαρούμενο φέρετρο.

Το συγκεκριμένο όμως δεν είναι το μόνο που προσφέρει ταφή με θέμα τη "Barbie", αφού το γραφείο τελετών Olivares Funeral Home παρέχει στους πελάτες του τις ίδιες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας μάλιστα το σλόγκαν: "Έτσι μπορείς να αναπαυθείς σαν Barbie" για να διαφημίσει το νέο σχέδιο φέρετρου "Barbie House".

Άλλα γραφεία τελετών, που βρίσκονται στο Μεξικό, το Ελ Σαλβαδόρ και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, έχουν επίσης ακολουθήσει την τάση αυτή, εκμεταλλευόμενα την επιτυχία της ταινίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου