Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2010

"Απαράδεκτη συμπεριφορά νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Χανίων!!!"

"Εδώ και 2 μέρες ο πατέρας μου είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο συνολικά 1 ώρα την ημέρα. ( 13:00-13:30 και 19:00-19:30 )... Από αυτή τη μία ώρα ακούς τα 45 λεπτά αυτή τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια να προσβάλλει οποιονδήποτε βλέπει μπροστά της και μάλιστα χωρις ουσιαστικό λόγο! Και όλα αυτά σε μία πτερυγα η οποία έχει 5 ανθρώπους με

προβλήματα καρδιάς! Το τελευταίο που με έφερε στα όρια να της απαντήσω, αλλά πάλι σόπασα διότι δυστυχώς ξέρω ότι ο πατέρας μου θα την πληρώσει όταν εγώ φύγω, είναι το εξής. Έξω από την εντατική υπάρχουν πάνω σε ένα πάγκο αρκετές σαν ρόμπες, τις οποίες οφείλει να φοράει όποιος μπαίνει για επίσκεψη αυτά τα 2 μισάωρα. Θεωρητικά αυτές είναι μιας χρήσης. Στην πραγματικότητα και συγκεκριμένα σε εκείνη τη πτερυγα είναι κάμποσες τρυπημένες, οι περισσότερες με κομμένα τα σκοινάκια με τα οποία θεωρητικά τη δένεις και σχεδόν όλες βρομάνε! Δεν θέλω να υπερβάλλω αλλά πραγματικά θα ήθελα να ήξερα αν κάποιος θα άντεχε τέτοια μπόχα πάνω από 5 δευτερόλεπτα κοντά στη μύτη του! Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που ίδρωσαν... αλλά θεωρητικά είναι μιας χρήσης! Θεωρητικά αυτά τα φοράμε γιατί θεωρητικά τα ρούχα που φοράς είναι πιο βρώμικα από αυτό το ολοκάθαρο και μιας χρήσης πανωφόρι!! Και συνεχίζω την ιστορία μου... Πηγαίνω λοιπόν τα επισκεφτώ τον πατέρα μου και διαλέγω μία απο αυτές, για την ακρίβεια μία που δε μύριζε. Η οποία βέβαια είχε και τρύπα στο ένα χέρι και τα κορδονάκια κομμένα! Μετά λοιπόν από 5 λεπτά που είχα μπει μέσα σε όλα αυτά που μονολογούσ! ε η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έρχεται πάνω από το κρεβάτι του πατέρα μου και του λέει "Εσύ, (το επώνυμο του πατέρα μου), έχεις τους πιο άπρεπους επισκέπτες! Το επισκεπτήριο έλειξε!! Με φανέλα ήρθαν;;; " Και όλα αυτά δεν φαντάζεστε με τι ύφος! Εγώ λοιπόν δεν απάντησα, αν και την άξιζε! Η επόμενη της κίνηση;;; Να μας απειλεί φωνάζοντας ότι θα καλέσει τους σεκιούριτι να μας βγάλουν έξω! πάλι δεν απαντήσαμε! Εξάλλου είχαμε ακόμα αρκετά λεπτά επισκεπτηρίου! Τελικά ξαναπαίρνει τηλεφωνο τον σεκιουριτι φωναζοντας πάλι πού είναι τόσες ώρες!!! Τελικά λίγο πρ! ιν τη λήξει του επισκεπτηρίου, ερχεται ο άνθρωπος ευγενικότατα και μας λέει να πάμε διότι το επισκεπτήριο έλειξε! Του δείχνω το κινητό μου και του λέω ότι έχουμε λίγα λεπτά ακόμα και ο άνθρωπος πάλι με χαμηλή φωνη μου λέει οτι πάει λάθος το ρολόι του κινητού μου! Κοιτάω το ρολόι που είχε μέσα στην εντατική και έλεγε 7:28. Είχαμε ακόμα 2 λεπτά. Την ώρα που κοιτάζω το ρολόι, ο άνθρωπος με κοίταζει πραγματικά με ένα υφος "σε παρακαλώ άστο να πέσει χαμω και πήγαινε"! Αν και ήμουν αρκετά θυμωμενη, μόνο και μόνο για το ύφος και τον καλό τρόπο του σεκιουριτι, πήγα προς τα έξω. Με το που βγαίνω με πιάνει ο σεκιούριτι και μου λέει: "Εγώ μαζί σας είμαι. Άστη, μην το ψάχνεις, υπάρχει με τη συγκεκριμένη τρελό πρόβλημα. Συγγνώμη και πάλι." Μετά σκεφτόμουν τόσες και τόσες νοσηλεύτριες που είναι χωρίς δουλειά.. και δουλεύει αυτή, Γιάννα στο όνομα! Γιατί;;; Γιατί;;;;"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου