Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 08, 2010

Καταγγελία για εστιατόριο στο Γκάζι

Μόλις γύρισα απο την έξοδό μου στο Γκάζι. Κάτσαμε και φάγαμε στην "Κανέλλα", το γνωστο εστιατόριο.


Παιδιά οκ, το σερβις πάρα πολύ καλό και γρήγορο, τα παιδιά ευγενέστατα.

Καθίσαμε στις 22.05 ακριβώς. Παραγγείλαμε ΑΜΕΣΩΣ δηλαδή το πολύ 22.10. Φάγαμε και ζητήσαμε λογαριασμό.

Κλασσικά λοιπόν, μας φέρνουν το δελτίο...





παραγγελίας (χειρόγραφο απο αθεώρητο μπλοκάκι), που - δυστυχώς - το περιμεναμε, αλλά είχαμε συνεννοηθεί ότι θα ζητησουμε απόδειξη επειδή μαζεύουμε. Φερνουν τα ρεστα και λεμε κατσε να δουμε μπας και μας τη φερουν τωρα. Προφανεστατα οχι. Ζηταμε λοιπον αποδειξη μας λεει το παλλικάρι "μισό λεπτάκι" και μας φερνει τις 2 αποδείξεις που σας στελνω. Η παραγγελία μας κόστιζε € 30,50.

Να σημειώσω ότι εμείς παραγγείλαμε 2 πιατα καθώς και μία σαλάτα. Δηλαδή 3 προϊοντα.

Οι αποδείξεις λοιπόν έχουν βγει σε άλλες ώρες από αυτές που κάτσαμε, παραγγείλαμε ή ζητήσαμε απόδειξη, έχουν περισσότερες (αριθμητικά) χρεώσεις και με τιμές άσχετες από αυτές που παραγγείλαμε (π.χ. το πιάτο μου έκανε € 8,50 και της φίλης μου €11,00) και ΔΕΙΤΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑ: για να μη μπορεις να δεις την ωρα στην αποδειξη, εχουν πειραξει τη μηχανη και βγαζει γραμματα αντι για αριθμους στα 2 πρωτα ψηφια!!!!!!

Να έκανα φασαρία? Τίγκα στον τουρίστα και μάλιστα πολύ καλοβαλμένους τουρίστες ήταν το μαγαζί, και είχα περάσει και καλά πριν οπότε δεν έλεγε.

Αλλά κύριε ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΕ, εγώ ο ιδιωτικός υπάλληλος γιατί να προσφέρω στο κράτος ως φορολογουμενος με τις 3 κι 60 που παίρνω, κι εσείς με ενα μαγαζί τίγκα να μας κλέβετε?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΕ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου