Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σήμερα αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζί σας και να εναποθέσω την εμπειρία και το παράπονο που είχα κατά τις πρώτες βραδινές ώρες που επισκέφτηκα τα επείγοντα περιστατικά, στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης μετά από υπερβολικό πονοκέφαλο που είχε η κόρη μου.


Αφού μπήκαμε μέσα και προσπαθούσα να βοηθήσω το παιδί μου να ανεβεί στο κρεβάτι μέχρι να έρθει γιατρός, έρχεται κάποια κυρία Κ@@@κη και πολύ επιθετικά προσπαθεί να με διώξει έξω!!! Απευθυνόμενη στην ιδιότητά μου!!! Και μάλιστα πολύ προκατελημένη!!! Αφού την συνέστησα την προσοχή για την  συμπεριφορά της εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο σαν να είχε προηγούμενα μαζί μου!!! Δεν έμεινα μέσα ούτε δύο λεπτά. Θεώρησα ότι το Θέμα έχει λήξη. Μετά από 10 η 15 λεπτά με φωνάξανε ως συνοδό για μα με ενημερώσουν, πήγα πάλι στην συγκεκριμένη γιατρό και αφού με ενημέρωσε άρχισε να οδύρεται και πάλι λες και ήθελε να με προκαλέσει. (κατανοώ απόλυτα και την κούραση και την υπερένταση των ανθρώπων αυτών, αυτό όμως που δεν μπορώ με τίποτε να κατανοήσω είναι η έλλειψη ανθρωπιάς και συμπεριφοράς την παθολόγου αυτής μπροστά στην αγωνία του πατέρα για την υγεία του παιδιού του. Θα ήθελα θερμά να παρακαλέσω

Τον αξιότιμο διοικητή του Νοσοκομείου της Ξάνθης, να επιληφθεί επί του θέματος γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται αγάπη και κατανόηση μέσα στα νοσοκομεία και όχι τραμπουκισμούς και απειλές και προσβολές. Η συμπεριφορές αυτές δεν αρμόζουν σε δημόσια πρόσωπα, όπως είπα και στην κυρία αυτή.

Είναι κρίμα που άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν ένα επίπεδο μόρφωσης να συμπεριφέρονται λες και είναι τραμπούκοι…

Ένας γονιός, μπροστά στο πρόβλημα υγείας του παιδιού του δεν σκέφτεται προσχήματα και αξιοπρέπεια… σκέφτεται μόνο τον πόνο του παιδιού του. Ας συμμαζευτούν σε σχέση με την συμπεριφορά τους αρκετά και όχι λίγο οι ευτυχώς λίγοι γιατροί του Νοσοκομείου της Ξάνθης.

Για σας τα λέω κα Κ@@@κη… Στον πόνο όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Και εσείς έχετε χρέος να σέβεστε και να αγαπάτε τους ανθρώπους και όχι να τους ξευτελίζεται και να λέτε όσα λέγατε για μένα όταν βγήκα και σας άκουγε η κόρη μου. Δεν υπήρξα ποτέ πορτιέρης. Έχω τόση αξιοπρέπεια που εσείς μάλλον την ζηλέψατε και για το λόγο αυτό βρίσατε την ιδιότητά μου. Πάντως να είστε καλά κα Κ@@@κη. Μου δώσατε ένα καλό μάθημα… Κρίμα γιατί είχα μια άλλη εικόνα που την γκρεμίσατε. Πίστευα πως για να είναι κάποιος γιατρός, είναι πρώτα σωστός άνθρωπος. Δεν ξέρω τι εÎ! �στε σαν γιατρός κα Κ@@@κη αλλα σαν άνθρωπος δεν έχετε μάθει να αγαπάτε τους ανθρώπους. Αγαπήστε τους είναι κάτι που τους αξίζει είτε είναι σπουδαγμένοι η έχουν κοινωνικό επίπεδο είτε είναι ζητιάνοι του δρόμου.

Δεν παύουν να είναι άνθρωποι και όχι ζώα… Είναι κρίμα για σας γιατί υποτίθεται ότι είστε άνθρωπος με μόρφωση…



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου