Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 27, 2010

ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΙΟΥ


Στις 15 - 16 Αυγούστου είχα κάνει μια ανάρτηση σχετικά με τη νοοτροπία του λιμενικού ταμείου στη Χίο και συγκεκριμένα είχα αναφερθεί στην τοποθεσία Παντουκιός που τυχαίνει να έχω σπίτι!!


και την εγκατάληψη που βιώνει ο τόπος. Φαίνεται πως κάποιοι το διάβασαν ή μάλλον έκαναν πως το διάβασαν γιατί αν απ' το κείμενό μου έβγαλαν το συμπέρασμα πως ήταν καταγγελία για τον επαγγελματία που πληρώνει στο λιμενικό ταμείο, τότε μάλλον τα ελληνικά τους είναι περιορισμένα!!!! Ενημέρωσαν τον άνθρωπο ότι κάποιος έκανε καταγγελία για αυτόν!!! Ας ξαναδιαβάσουν το κείμενο και θα καταλάβουν πως η ''καταγγελία΄΄ μου αφορούσε μόνο το λιμενικό ταμείο που εισπράτει χωρίς αντίκρισμα και χωρίς ανταπόδωση στον τόπο. Δυστυχώς ενοχλούμε εγώ από αυτή την κατάσταση που την ανέχομαι για λίγες μέρες το χρόνο, κι αυτοί που τη ζουν καθημερινά, όλο το χρόνο δεν ενδιαφέρονται!!! ΚΡΙΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου