Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 29, 2011

Μυρίζει μπαρούτι και σήμερα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου. Ήδη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των...


ανθοπωλείων, έχει τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης, ώστε να καταστεί αδύνατη η είσοδος στο κοινοβούλιο.



Σήμερα, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, προγραμματίζεται η περικύκλωση της Βουλής και τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» καλούν σε συγκεντρώσεις στις 8 το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, στη στάση του Μετρό στον «Ευαγγελισμό» και στην πλατεία Συντάγματος.



Σε ανακοίνωσή τους, οι Αγανακτισμένοι καλούν, επίσης, τους οδηγούς ΙΧ να βοηθήσουν την περικύκλωση με το αυτοκίνητό τους από τις οκτώ το πρωί συμμετέχοντας σε μια «κυκλοφοριακή διαδήλωση».



«Μερικές εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα κινούνται διαρκώς με 10-20 χλμ την ώρα στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τη Μιχαλακοπούλου και θα επιστρέφουν από εναλλακτικούς δρόμους κάθε φορά που η τροχαία θα τα εκτρέπει, μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στην πρόσβαση των βουλευτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Από νωρίς το πρωί μάλιστα είναι κλειστές οι: Αμαλίας από Διάκου, Βασιλίσσης Σοφίας, Ακαδημίας και Πανεπιστημίου, ενώ τα αυτοκίνητα στο κέντρο μπορούν να κινηθούν αυτή την ώρα μόνο από την Σταδίου και την Φιλελλήνων.



Δρακόντεια είναι τα μέτρα της αστυνομίας, μετά και τα εκτεταμένα χθεσινά επεισόδια. Έξω από τη Βουλή θα υπάρχουν αρκετές διμοιρίες, προκειμένου να εμποδίσουν όσους προσπαθήσουν να αποκλείσουν τους βουλευτές.



Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα ενώ διοργανώνουν συγκέντρωση στις επτά το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.



Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στην Ομόνοια στις 10 το πρωί.



Το χρονικό των σημερινών κινητοποιήσεων

9:06 Επεισόδια με τρεις τραυματίες στην Βασ. Σοφίας από Αγανακτισμένους που προσπάθησαν να αποκλείσουν το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου