Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 29, 2011

Kαταγγελία για Ansura και Goldendelas

Aγόρασα ένα κουπόνι από goldendeals το οποίο αδυνατεί εδώ και ένα μήνα να παρέχει την υπηρεσία μέσω του ινστιτούτου Ansura, στο...


κέντρο της Θεσσαλονίκης, προφασιζόμενοι πως δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού (μιλάμε για ενα μηνα πριν τη λήξη του κουπονιού)

Στη goldendeals δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος για να μιλήσει και έχουν βάλει κάτι κορίτσια να λένε "στείλτε επιστολή", το οποίο και έκανα αλλά δεν απαντάει ποτέ κανείς! Η ευθύνη η δική τους είναι να επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον η εταιρεία αδυνατεί να παρέχει την υπηρεσία. Αντιθέτως δεν εμφανίζεται κανένας υπεύθυνος παρά κρύβονται πίσω από τις τηλεφωνήτριες. ~Τέτοιου είδους κρυφτό παραπέμπει σε εταιρεία- απάτη και πρακτικές όχι πολύ διάφανες και ξεκάθαρες!

Από την άλλη η εταιρεία ansura εφόσον έχει εισπράξει τα χρήματα υποχρεούται να παρέχει την υπηρεσία έστω και εκπρόθεσμα ή αν αδυνατεί να προσλάβει extra προσωπικό. Πόσο νόμιμο είναι να εισπράτεις χρήματα για τα οποία δεν μπορείς να παρέχεις την υπηρεσία?? Λογιστικά δεν εμφανίζεται πουθενά κάποια απόδειξη (εφόσον δεν λαμβάνει χώρα η υπηρεσία), άρα μιλάμε και για δεύτερη παρανομία.

Είναι κρίμα για ένα τόσο μικρό ποσό (9e) να παίζουν όλοι αυτοί παιχνίδια πίσω από τις πλάτες του καταναλωτή..

Και ποιος μπορεί να μας πείσει ότι δεν αποτελεί πάγια τεχνική να πουλάς υπηρεσία για την οποία δεν υπάρχει αντίκρυσμα? και πού πηγαίνουν τα χρήματα? και ποιος κόβει αποδείξεις γι'αυτό??



Αναγνώστρια

2 σχόλια:

  1. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και μ' εμένα. Είναι πραγματικά απαράδεκτοι!
    Πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να απευθυνθούμε στο Ινστιτούτο Καταναλωτών. Όλοι μαζί (είμαστε αρκετοί) ή ο καθένας ξεχωριστά.
    Δεν είναι τόσο για το χρηματικό ποσό όσο για να καταλάβουν αυτοί του Ansura ότι δεν μπορούν να "παίζουν" με τους καταναλωτές.
    Αν έχετε κάποια πρόταση σχετικά με την καταγγελία δημοσιεύστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή