Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 17, 2011

Μας "στρίμωξαν" για ΄χάρη της...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Χτες και προχτες έγινα μάρτυρας γεγονότων και καταστάσεων που με εξόργισαν σε μεγάλο βαθμό.


Πήγα για το τριήμερο της Παναγίας στο χωριό μου...

την Φτέρη Αιγίου λοιπόν. Παραμονή της Παναγίας, κατέβηκα στην πλατεία του χωριού, για το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργανώνει ταβέρνα της περιοχής.

Εκεί λοιπόν, καθώς διασκεδάζαμε ωραία και καλά, κατέφτασε στην πλατεία η οικογένεια του μεγαλοασφαλιστή Ανδριακόπουλου στον χώρο. Μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά. Εκεί λοιπόν στην παρέα ήταν και η κόρη του, Εύα στο όνομα καθώς μάθαμε, αρκετά καλοσυνάτη και ευειδής χωρίς όμως όρεξη για πολλές κουβέντες, μαζί με τους φίλους της, γόνοι εφοπλιστών και συγγενείς παρουσιαστών της τηλεόρασης, μαζί με την συνοδεία ασφάλειας και πληθώρα Cayenne λες και πήγαιναν στο Μόντε Κάρλο. Εκεί παίρνω το πρώτο σοκ, γιατί λέω "γιατί εκείνοι και όχι εγώ" αλλά το καταπνίγω μαζί με την κατά τ' άλλα συμπαθέστατη δεσποινίδα Ανδριακοπούλου και την παρέα της, που ήταν ευγενέστατοι και έγιναν ένα με τους υπόλοιπους. Το επόμενο βράδυ λοιπόν, πήγα για ποτό στο Ανώνυμο και τσουπ μετά απο λίγο τα Cayenne, οι φουσκωτοί και οι ωραίοι της παρέας. Η ιδιοκτήτρια λοιπόν του καταστήματος, λες και ήμασταν σκουπίδια, μας μετακινεί όλους και μας στριμώχνει σε έναν χώρο (γύρω στα 25 άτομα μετακίνησαν) για να βάλει την 5 μελή παρέα να καθίσει in cognito και την ασφάλειά τους μπροστά μας μπλοκάροντας και δυσκολεύοντας κάθε έξοδο. Και εκεί εξίσταμαι. Η ίδια η λεφτού σου λέει να μην κάνεις τίποτα και ότι θα βολευτούν ζητώντας μόνο να μην πλησιάσουν οι φωτογράφοι της Eyo και κάτι άκυροι από κάτι περιοδικά, κι εδύ κυρά μου, μετακινείς τους θαμώννες σου, που σου αφήνουν τα λεφτάκια τους όλο το καλοκαίρι, χωρίς να υπολογίζεις κανέναν για να πάρεις από τους φραγκάτους το 500άρικο και την γκλαμουριά που δεν έχεις. Έλεος. Και πάλι δεν μου φταίει η Ανδριακοπούλου και οι υπόλοιποι. Αυτοί έτσι έχουν μάθει στην Εκάλη, την Κηφισιά και τα Μελίσσια που μένουν. Εσύ όμως που είσαι από το Αιγιάκι, το μικρό Αιγιάκι, γιατί μας ποδοπατάς και μας συμπεριφέρεσαι σαν σκουπίδια; Έλεος και πάλι έλεος. Αλλά δεν σας φταίει η οικονομική κρίση που δεν πάει τίποτα καλά. Η δική σας κρίση φταίει.



Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου