Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2011

Άκρα του τάφου σιωπή παρατηρείται εκ μέρους του τραπεζικού κόσμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ουδεμία επίσημη ανακοίνωση, καμία εξήγηση ούτε και ερμηνεία έχει κατατεθεί μετά την αποκάλυψη από τη zougla.gr της υπόθεσης με τη μετοχή της «Τράπεζας της Ανατολής».



Ακριτομυθίες μόνον και γενικόλογες αναφορές, ανεπισήμου χαρακτήρα, συνοδεύουν την εξέλιξη των αποκαλύψεων, παρά το γεγονός ότι η κοινή γνώμη έχει αναστατωθεί.



Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε ότι η «Τράπεζα της Ελλάδος» δηλώνει πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για την υπόθεση αυτή.



Ωστόσο, τα πράγματα, τα αρχεία και τα έγγραφα καταδεικνύουν μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Η «Τράπεζα της Ελλάδος» γνωρίζει, όπως γνωρίζουν και τουλάχιστον δύο υπάλληλοι της, οι οποίοι υπηρετούν στο νομικό της τμήμα. Διότι και συνάντηση υπήρξε μεταξύ του δικαιούχου των μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής» και των νομικών της «Τραπέζης Ελλάδος» και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν γνώσει της «Εθνικής Τράπεζας», η οποία απέστειλε και τους δικούς της δικηγόρους και... επιχειρήθηκε να υπάρξει συμφωνία με την καταβολή ενός ποσού της τάξεως του 1,5 δις ευρώ στον δικαιούχο έναντι 10 (δέκα) μετοχών.


Για του λόγου το αληθές, η zougla.gr αποκαλύπτει σήμερα έγγραφο το οποίο συνετάχθη σε συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου ένας συγκεκριμένος πολίτης δηλώνει ενόρκως πως παρίστατο σε αυτήν τη συνάντηση.



Διαβάστε όλο το περιεχόμενο της ένορκης δήλωσης του μάρτυρα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου