Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 15, 2011

Καταγγελία για το κατάστημα Κωτσόβολος στον Πύργο Ηλείας

Απαράδεκτοι οι υπάλληλοι και η εξυπηρέτηση στο κατάστημα Kωτσοβολος του Πύργου Ηλείας...Μολις πριν λιγο καιρο ανακοινωθηκαν οι βασεις των σχολων και σαν φοιτητης πλεον πηγα και εγω με τους γονεις μου στο καταστημα για να αγορασουμε τα ηλεκτρικα για το καινουργιο σπιτι! Κάνοντας λοιπον την παραγγελια την προηγουμενη Τεταρτη (και
μιλαμε για ενα σεβαστο ποσο, 1700 ευρω) περιμεναμε να δοθει η εγκριση απο την τραπεζα για να προχωρησει η αγορα! Πραγματι η εγκριση δοθηκε και την Παρασκευη πηγαμε να παραλαβουμε απο το καταστημα ενα laptop και ενα κουζινακι!


Τα υπολοιπα πραγματα (ενα ψυγειο,πλυντηριο και μια τηλεοραση) θα τα παιρναμε απο την Αθηνα στο νεο σπιτι μας! Υπηρχε ομως ενα προβλημα....τα πραγματα αυτα δεν ηταν διαθεσιμα και επρεπε να περιμενουμε καποιο διαστημα για ερθουν! Συμφωνησαμε να περιμενουμε και οταν ερθουν τα πραγματα θα κανονιζαμε και την παραλαβη! Όμως μεσα στο Σαββατοκυριακο διαπίστωσα οτι ο υπολογιστης εχει καποια προβληματα και πηγα την Δευτερα πρωι πρωι στο καταστημα για να δω τι τρεχει...Φωναξαν καποιον ειδικο ο οποιος αναθεμα αν ηξερα τι ειναι το laptop και ο ιδιος μας προτεινε να ερθουμε παλι στο καταστημα σημερα οπου θα ειναι ο τεχνικος! Μαλιστα την ιδια ημερα ενημερωσαμε τον υπευθηνο οτι θελουμε να παραλαβουμε τα υπολοιπα την Παρασκευη στην Αθηνα....Πραγματι ο υπευθηνος ενημερωσε την εταιρια και συμφωνησαμε να μας φερουν τα πραγματα την Παρασκευη! Πηγαινοντας σημερα ο τεχνικος διαπίστωσε οτι υπαρχει προβλημα και επρεπε να αλλαξουμε το laptop και για να γινει αυτο επρεπε να αλλαξουμε ολη την παραγγελια απο την αρχη!Κανοντας λοιπον ολα αυτα ενημερωνουμε οτι θελουμε να παρουμε τα πραγματα την Παρασκευη οπως ειχαμε συμφωνησει! Για κακη μας τυχη μας λενε οτι τα πραγματα δεν υπαρχουν στο καταστημα και θα πρεπει να περιμενουμε 15 μερες παρακαλω! Δηλαδη η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο! Μας ζητησαν μαλιστα και ευθύνες πιστεύοντας οτι τους λεμε ψεματα....Με τα πολλα αφου πείστηκαν, καναμε την παραγγελια και επρεπε παλι να δωσουμε το εκκαθαριστικό της εφοριας και να περιμενουμε εγκριση απο την τραπεζα! Τελος παντων το καταπιαμε και αυτο και ζητησαμε να παρουμε τον καινουργιο πλεον laptop! Αφου το αλλαξα και μας ειπαν να περιμενουμε απο την τραπεζα εγκριση!Παρολα αυτα ομως το κουζινακι που το ειχαμε στο σπιτι μας δεν το ηθελαν πισω τον υπολογιστη ομως δεν τον εδιναν γιατι δεν το επιτρεπει η εταιρια! Δεν ξερω για εσας εγω παντως κουφαθηκα! Αν ειναι δυνατον.....δηλαδη εμεις την Παρασκευη θα πηγαιναμε Αθηνα και θα παραλαβαναμε τι? Το τιποτα? Και σαν να μην φτανει ολο αυτο μας αντιμετωπιζαν ψυχρα λες και ειμαστε τιποτα κλεφτες!Έστι η παραγγελια φυσικα ακυρωθηκε και ο Κωτσοβολος εχασε εναν πελατη χρονων! Συγχαρητηρια!Τετοιες εποχες θα επρεπε να ειστε ευγνωμων που επιλεγουμε το καταστημα σας για αγορες!





Αναγνώστης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου