Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 09, 2011

Επισήμανση-προειδοποίηση για καταστήματα Media Markt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αγόρασα από την εν λόγω αλυσίδα και συγκεκριμένα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης ένα ακριβό ασύρματο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία...


διάρκειας λειτουργίας 2 μηνών σε συνεχή χρήση.

Το πληκτρολόγιο λειτούργησε κανονικά μέχρι τη στιγμή που η μπαταρία άδειασε.Από κείνη τη στιγμή και μετά δεν ξαναφόρτισε ποτέ. Έτσι λοιπόν είκοσι μέρες μετά την αγορά μετέβην εκ νέου στο εν λόγω κατάστημα και ζήτησα την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος που μου μεταβίβασαν καθώς είχε πραγματικό ελάττωμα το οποίο παρουσιάστηκε όχι την πρώτη μέρα της χρήσης ούτε την δεύτερη αλλά μετά από 20.

Η απάντηση ήταν ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ότι μου πούλησαν ελαττωματικό προϊόν και μετέθεσαν την ευθύνη στην εταιρεία (του πληκτρολογιου) και με παρέπεμψαν σ'εκείνη αδιαφορώντας για την ευθύνη τους και για τον πελάτη τους.

Αυτή είναι η συμπεριφορά που επέδειξαν στην περίπτωσή μου, το ενδιαφέρον τους και το after sale service.Τα συμπεράσματα δικά σας. Προς ενημέρωση και συνειδητοποίηση όλων.



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου