Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2011

THN EIΠE...ΠOYT@ANA.....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στο πόδι σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων πριν από μερικά 24ωρα.


Ο διαπληκτισμός μιας νεαρής μητέρας με την ηλικιωμένη γειτόνισσά της ξέφυγε από κάθε όριο και απειλήθηκε γενική σύρραξη.

Αφορμή ήταν ένα σχόλιο που έκανε για την
νεαρή η ηλικιωμένη την ώρα που περνούσε έξω από το σπίτι της. Το σχόλιο έγινε χαμηλόφωνα αλλά δυστυχώς για την ηλικιωμένη, η νεαρή την άκουσε και καθώς αυτό που ειπώθηκε ( λέξη άρχιζε από π...)

ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό άρχισε να την προκαλεί να βγει έξω για να την δείρει! Αντί για την ηλικιωμένη βγήκε ο σύζυγός της αλλά τίποτε δε σταματούσε τη νεαρή που φώναζε με όλη τη δύναμή της με αποτέλεσμα όλη η γειτονιά να βγει στο δρόμο.

Για πάνω από μία ώρα η ηλικιωμένη έμεινε κρυμμένη στο σπίτι της και τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η νεαρή μητέρα πείστηκε να πάει στο δικό της φωνάζοντας πάντως ότι θα κατέθετε μήνυση στη γειτόνισσά της αν δεν την έβρισκε μπροστά της τις επόμενες ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου