Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2011

Vodafone - Wind: Διαπραγματεύσεις με θετικό αποτέλεσμα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Όπως αναφέρει το myphone.gr σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διέρρευσαν, το hot deal (ή συνεργασία, ή «συγχώνευση») μεταξύ Vodafone και Wind για το οποίο σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες, έχει ολοκληρωθεί και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο εταιριών είχαν
θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που μένει τώρα, είναι να απευθυνθεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Commission το σχετικό ερώτημα, σχετικά με την στάση που προτίθεται να λάβει η Επιτροπή μπροστά σε μια τέτοια κίνηση, δηλαδή κατά πόσο το θεωρεί σύμφωνο με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς κλπ.


Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες, η απάντηση που έλαβαν ήταν: «υποβάλλετε φάκελο για να σας απαντήσουμε». Το γεγονός βέβαια ότι δεν έλαβαν απ’ ευθείας αρνητική απάντηση από τους εκπροσώπους της Commission, θεωρείται μάλλον θετικό χωρίς - βεβαίως - να προεξοφλεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο επίσημος φάκελος του deal αναμένεται να υποβληθεί το πρώτο 10ήμερο Οκτωβρίου. Οι εκτιμήσεις μάλιστα είναι ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξει η σχετική απάντηση (θετική ή αρνητική) από την Ευρωπαική Ένωση, δεδομένου ότι δεν εμπλέκονται πολλές αγορές. © Κώστας Παπαζαχαρίου (15/09/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου