Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2011

NEO...ΔΙΠΛΟ ΕΡΩΤΙΚΟ..ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Nέο -και μάλιστα διπλό- ερωτικό σκάνδαλο απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αφού φαίνεται πως ο έρωτας χτυπά για τα καλά... τους παντρεμένους ένστολους (και τις συζύγους αυτών)!


Όλη η Διεύθυνση συζητά πλέον την ερωτική σύνδεση ένστολου με συνάδελφό του, αφού η αγανακτισμένη σύζυγος του πρώτου έφθασε μέχρι ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. (προ ημερών) προκειμένου να τον ενημερώσει πως μία ένστολη... της διάλυσε την οικογένεια! Ήταν δε τέτοια η αγανάκτησή της που οι φωνές της ακούγονταν έξω από το γραφείο και ματαίως ο ανώτατος αξιωματικός προσπαθούσε να την ηρεμήσει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αξιωματικός αναγκάστηκε να εισηγηθεί την... απόσπαση της νεαρής αστυνομικίνας που είχε γίνει η πέτρα του σκανδάλου για την οικογένεια του ανώτερου από αυτήν αστυνομικού. Όχι βέβαια πως φέρει εκείνη την ευθύνη για τον παράνομο δεσμό που δημιουργήθηκε στους ορόφους του αστυνομικού μεγάρου! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως και ο εραστής της αστυνομικίνας απομακρύνθηκε έστω και προσωρινά από την υπηρεσία του, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Όσο για την απατημένη σύζυγο; Εξακολουθεί να είναι πυρ και μανία με τον πρώην αγαπημένο της, παραμένει όμως άγνωστη η εξέλιξη του έγγαμου βίου τους.

Με αστυνομικό τμήματοςΈνα άλλο ερωτικό σκάνδαλο έχει να κάνει με αξιωματικό της Αστυνομίας, του οποίου η σύζυγος σύναψε ερωτική σχέση... με άλλον αστυνομικό που υπηρετεί σε τμήμα! Και για το συγκεκριμένο σκάνδαλο ακούγονται πολλά στους διαδρόμους του Αστυνομικού Μεγάρου. πληροφορίες αναφέρουν πως η ιστορία έχει φθάσει... και στα αυτιά του αξιωματικού και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις για το θέμα. Αν και όπως λένε οι πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα κάνει ότι το δυνατόν να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα που τον απασχολεί έτσι ώστε να το ξεπεράσει διακριτικά, όπως άλλωστε αρμόζει στον χαρακτήρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου