Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 09, 2012

Τι τρελαίνει τις γυναίκες στο σεξ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στις γυναίκες αρέσουν οι εργάτες. Μάθε, λοιπόν, εκτός από το εργαλείο σου να χειρίζεσαι καλά και τα χέρια σου και χάρισέ της πολλαπλούς οργασμούς.








Το Στόμα της

Γιατί πρέπει να το αγγίξεις


«Τα χείλη, η γλώσσα και όλες οι υγρές πτυχές του στόματός της έχουν τόσο πολλές νευρομυϊκές συνάψεις και είναι σχεδόν το ίδιο ευαίσθητα όσο και τα γεννητικά όργανα» λέει ο Stephan Bechtel, συγγραφέας του The Practical Encyclopedia of Sex and Health. Σε αντίθεση με τα μακροβούτια σου στα χαμηλά σημεία της, το να ασχοληθείς με το στόμα της μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερα αποτελέσματα, καθώς θα μπορεί να σε γευτεί και να σε μυρίσει. «Διεγείροντας αυτές τις αισθήσεις της, σίγουρα θα την αφυπνίσεις» εξηγεί ο Phillip Hodson, ακόλουθος του British Association of Counselling and Psychotherapy και συγγραφέας του Your «Perfect» Partner.

«Αν τη φιλάς, την εφοδιάζεις με σημαντικές γενετικές πληροφορίες. Μπορεί να μην το καταλαβαίνει, αλλά όταν σε μυρίζει και σε γεύεται εξακριβώνει τη γενετική σύνθεσή σου, ώστε να μπορέσει να καταλάβει αν είσαι ο ιδανικός σύντροφος». Ερευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες αξιολογούν τους άντρες βάσει συγκεκριμένων μυρωδιών, που τις ελκύουν περισσότερο από άλλες άλλων αντρών. Ωστόσο, η σωστή μυρωδιά είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα - συνήθως διαλέγουν άντρες που έχουν διαφορετικά αντισώματα από εκείνες. «Πιθανόν αυτός είναι ο τρόπος της φύσης για να εξασφαλίσει υγιείς απογόνους» εξηγεί ο Hodson.

Εκείνη λέει

«Ενα αργό φιλί θα με ερεθίσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι νομίζεις».

Για σίγουρα αποτελέσματα

Μέχρι οι ειδικοί επιστήμονες να βρουν έναν ύπουλο τρόπο να προσαρμόσεις τα γενετικά σήματά σου, κάνε αυτό το κόλπο από την Pam Spurr, συγγραφέα του Sinful Sex, για να μεγιστοποιήσεις τη θελκτικότητά σου. Πρώτα, ζήτα της να κλείσει τα μάτια. Ετσι θα συγκεντρωθεί περισσότερο στο άγγιγμά σου, στη γεύση και τη μυρωδιά και δεν θα την πειράξουν τα άγρια γένια σου (τουλάχιστον όχι τόσο). Τώρα, απαλά άλειψε τα χείλη της με κάτι γλυκό και κολλώδες - σιρόπι καραμέλας, μέλι, Bailey's. «Στη συνέχεια, πάρε και πιες μία γουλιά χυμού -πορτοκάλι, βατόμουρο ή φράουλα που έχουν υπέροχη γεύση- και φίλα την αφήνοντας τις αντίθετες γεύσεις να αναμειχθούν στο στόμα της» λέει η Pam.

Ο Λαιμός της
Γιατί πρέπει να τοv αγγίξεις


«Ο λαιμός έχει εξαιρετικά λεπτό δέρμα -όποτε το αίμα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια- κάνοντάς τον υπερευαίσθητο στο άγγιγμα» λέει η Sarah Brewer, υπεύθυνη για θέματα υγείας στο site iVillage.co.uk. Ιδανικό σημείο να ασχοληθείς αν θέλεις να την ερεθίσεις πολύ σε λίγο χρόνο.

Εκείνη λέει

«Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να με δαγκώσεις μαλακά κάτω από το αυτί μου ή να με φιλήσεις στο σβέρκο κι έχω γίνει υγρή».

Για σίγουρα αποτελέσματα

«Οσο πιο απαλό το άγγιγμά σου τόσο πιο έντονη η αντίδρασή της» υποστηρίζει η Julia Cole, που δίνει συμβουλές μέσω του site της emotionalbliss.com. Η Cole προτείνει να χτυπήσεις ελαφρώς το σβέρκο της με τα δάχτυλά σου φιλώντας την ελαφρά και γλείφοντάς την.

«Ενα παγάκι θα την κάνει να ανατριχιάσει και θα την ξετρελάνει» προσθέτει. «Ασ' το να λιώσει λίγο πάνω της και μετά ρούφα το - ο συνδυασμός του κρύου του πάγου και της ζέστης του στόματος και της γλώσσας σου θα της χαρίσουν ένα αισθησιακό γαργαλητό». Το σημάδι είναι απαραίτητο, αφού θα της θυμίζει για περίπου μία εβδομάδα την καυτή βραδιά σας.

Η Πλάτη της
Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


Μία γυμνή πλάτη μπορεί να δείχνει απίστευτα σέξι, αλλά δεν είναι τόσο ευαίσθητη στο άγγιγμα. «Η μέση της πλάτης είναι μάλιστα το λιγότερο ευαίσθητο μέρος του γυναικείου σώματος, αλλά οι περιοχές στα πλευρά της πλάτης της, η μέση και η κορυφή του πισινού της είναι απίστευτα εύκολο να διεγερθούν» λέει η Brewer.





Τα χέρια σου βρήκαν το λιμάνι που ψάχνουν. «Εναλλάσσοντας τις λιγότερο ευαίσθητες περιοχές με τις υπερευαίσθητες είναι σχεδόν βασανιστικό» εξηγεί η Emily Dubberley, εκδότρια του Scarlet, ένα σεξ περιοδικό για γυναίκες (scarletmagazine.co.uk). «Απόφυγε τη σπονδυλική στήλη της, γιατί δεν θέλεις να σου τύχει κάνα δυσάρεστο, εκτός βέβαια κι αν είσαι επαγγελματίας μασέρ».

Εκείνη λέει

«Κάνε κύκλους με τα δάχτυλά σου χαμηλά στην πλάτη μου, λίγο πιο πάνω από τον κώλο. Με τρελαίνει».

Για σίγουρα αποτελέσματα

Η Amanda Brightwell, του bespoke fantasy service (boutiqueboutique.co.uk), προτείνει απαλό άγγιγμα εδώ: «Ξεκίνα από τους ώμους της, όπου θα κάνεις κυκλικές πιέσεις. Φίλα τη στους ώμους και στο πίσω μέρος του λαιμού της διακριτικά κι αισθησιακά. Βασάνισέ την κατευθύνοντας τα δάχτυλά σου στα απόκρυφα σημεία της».

Αν θέλεις να τη στείλεις από εκεί που ήρθε, και δεν είναι άλλος από τον αστερισμό της Αφροδίτης, όπως θα είναι όρθια, πήγαινε από πίσω της και πάρε την κατιούσα. Πίεσε με το στήθος και τους ώμους σου ψηλά στους γοφούς της και ξεκίνα να τη φιλάς απαλά και να τη γλείφεις στην ευαίσθητη περιοχή της. Οπως, δηλαδή, λέμε, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Θα την κάνεις να κοκκινίσει καθώς θα σκέφτεται την πρόσβαση που έχεις στον πρωκτό και τον κόλπο της, ενώ θα νιώθει ένα με σένα έτσι όπως το σώμα σου θα αγγίζει το δικό της - αυτός ο συνδυασμός θα την κάνει να νιώσει απολύτως θηλυκά και τελείως ερεθισμένη. Μια χαρά!

Τα «Χείλη»
Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


Για το λόγο ότι σου λένε αν της αρέσει αυτό που της κάνεις. «Οταν μια γυναίκα είναι ενθουσιασμένη και τρελή για σεξ, τα εσωτερικά χείλη του αιδοίου της φουσκώνουν» λέει η Hooper. Και δεν χρειάζεται να είναι γυμνή για να το καταλάβεις, αρκεί να φοράει στενά ρούχα. «Οταν μια γυναίκα ερεθίζεται, τα χείλη του αιδοίου της μπορούν να φουσκώσουν και να γίνουν διπλάσια απ' ό,τι είναι φυσιολογικά» λέει η Dubberley. «Αυτό μπορεί να κάνει τα ρούχα άβολα ή ακόμα κι ερεθιστικά».

Θέλεις, λοιπόν, να την απογειώσεις; Δώσε την πρέπουσα προσοχή στα εσωτερικά χείλη του αιδοίου της (γνωστά και ως labia minora). Σύμφωνα με την Ερευνα του Kinsey (1953) στην οποία συμμετείχαν 6.000 γυναίκες: «Περίπου το 98% των γυναικών υποστηρίζουν ότι το να τους χαϊδεύουν τα εσωτερικά χείλη τους είναι τόσο ερεθιστικό όσο και η διέγερση της κλειτορίδας τους».

Εκείνη λέει

«Αν θέλεις να με κάνεις να τελειώσω γρήγορα, γλείψε με σε αυτό το σημείο. Με κάνει να νιώθω σαν να είναι ερεθισμένη ολόκληρη η κλειτοριδική περιοχή και όχι μόνο η κλειτορίδα μου».

Για σίγουρα αποτελέσματα

Αν φοράει ακόμη το εσώρουχό της, προθέρμανέ την έτσι: πάρε βαθιά ανάσα και άνοιξε το στόμα σου τόσο ώστε να χωράει το λοφίσκο της ήβης της. Τώρα εξέπνευσε βαριά. «Αυτό θα προκαλέσει μια φανταστικά ζεστή αίσθηση σε κάθε σημείο της κολπικής περιοχής της» λέει η Spurr. «Προσπάθησε να τραγουδήσεις μουρμουριστά - ανεξάρτητα από το αν θα πιάσεις τον τόνο, θα είναι θαυμάσιο. Τώρα χούφτωσε με το χέρι σου την περιοχή του εφηβαίου και με τα δάχτυλά σου χάιδεψε τα εξωτερικά χείλη και μετά τα εσωτερικά με κυκλικές κινήσεις».

Και για να μην έχει και ο μικρός -συγγνώμη, μεγάλος ήθελα να πω- φίλος σου παράπονο, χρησιμοποίησε το πέος σου σαν συσκευή διέγερσης, προτείνει ο Phillip Hodson. «Με το κεφάλι σχημάτισε νοητές κατευθύνσεις, δοκίμασε κύκλους με τη φορά των δεικτών του ρολογιού και αντιστρόφως. Σχεδόν μπες μέσα της, αλλά μετά τρίψ' το πάνω και κάτω στο εσωτερικό των χειλιών της αντί να σπρώξεις για να εισβάλεις» συμβουλεύει. «Κάνοντάς το, όλες οι προσπάθειές σου συγκεντρώνονται σε αυτήν την περιοχή, ενώ η ανταπόκρισή της θα σε ενθουσιάσει σίγουρα». Θα είσαι πολύ καλός εργάτης αν το καταφέρεις.

Η Κλειτορίδα της
Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


«Μόνο το 25% των γυναικών μπορούν να φτάσουν στην κορύφωση μέσω διεισδυτικού σεξ, αλλά αν ένας άντρας αφιερώσει πάνω από 20 λεπτά σε προκαταρκτικά, όπως κλειτοριδική διέγερση, αυτό το ποσοστό φτάνει το 90%» λέει η Dubberley. «Ο σπογγώδης ιστός της κλειτορίδας είναι 7-13 εκ. (περισσότερο από του πέους) και είναι υπεύθυνος για τη διόγκωση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια σεξουαλικού ερεθισμού. Αλλά να είσαι προσεκτικός όταν διεγείρεις απευθείας την κλειτορίδα της. Βλέπεις, είναι τόσο ευαίσθητη, που λίγο άγαρμπος να είσαι, λίγο απεριποίητα χέρια να έχεις και μπορεί να την πονέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο και να την απευαισθητοποιήσεις και να δυσκολευτεί να τελειώσει».

Εκείνη λέει

«Εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί». Λαϊκό το άσμα, αλλά το νόημά του παραμένει απολύτως σωστό.

Για σίγουρα αποτελέσματα

Διεισδυτικό σεξ

«Η καλύτερη στάση για να ερεθίσεις την κλειτορίδα της είναι με εκείνη από πάνω, καθώς της επιτρέπει να κάτσει όπως εκείνη θέλει για να έχει καλύτερη επαφή» λέει η Spurr. «Αν την παίρνεις από πίσω, τότε χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ένα δονητή για να την ερεθίσεις».

Δάχτυλα ή δονητής

«Οι άντρες συνήθως βάζουν δύναμη και πιέζουν όταν κάνουν τη χειρωνακτική εργασία τους» λέει η Dubberley. Αλλά πολλές γυναίκες προτιμούν πιο απαλή προσέγγιση, οπότε ξεκίνα όσο πιο διακριτικά και μαλακά γίνεται. Προσπάθησε να χωρίσεις τα χείλη του αιδοίου της με τα δάχτυλά σου, βρες την κλειτορίδα της και απαλά χάιδεψέ την. Ρώτα την πώς της αρέσεις - μην ντρέπεσαι. Σε μερικές γυναίκες αρέσει να της χαϊδεύουν ψηλά, σε άλλες αρέσει ένα τρίψιμο από τη μία πλευρά στην άλλη και υπάρχουν κι αυτές που θέλουν το δάχτυλό σου να αγγίζει απευθείας την κλειτορίδα τους. «Η κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της, πώς να το κάνουμε; Και μην σε πιάσει άγχος και αρχίσεις να τρέχεις σαν λαγός που τον έβαλαν στη δόνηση. Σε πολλές περιπτώσεις, όσο πιο αργά το πηγαίνεις το θέμα τόσο πιο γρήγορα θα φτάσει» προσθέτει η Dubberley.

Γλώσσα

«Με το στόμα και τη γλώσσα σου γλείψε και φίλα πρώτα την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα» αναφέρει η Hodson. «Επόμενη κίνηση να πιέσεις την κλειτορίδα της με τη γλώσσα σου - πολύ καλύτερο από το να την παίξεις με τη γλώσσα σου, πράγμα το οποίο έχει ένταση και μπορεί να μην της αρέσει» συνεχίζει. Πίεσέ την όπως θα έκανες αν πίεζες με τη γλώσσα σου μία μπάλα παγωτό προς το χωνί. «Βάλε και τα χέρια σου στο παιχνίδι και άγγιξε κι άλλα σημεία του σώματός της καθώς θα πέφτεις στα χαμηλά». Ετσι όλο το σώμα της θα κάνει ένα διονυσιακό πάρτι και ο οργασμός δεν θα αργήσει να έρθει. Επιπλέον, θα είναι σούπερ ντούπερ δυνατός.

Ακόμη χαμένος;

Αν έχεις πρόβλημα να βρεις την κλειτορίδα της -και κάτι μου λέει ότι ανήκετε πολλοί σε αυτήν την κατηγορία- ζήτα της να σχηματίσει με τα δάχτυλά της ένα V, βάλε τη γλώσσα ή το δάχτυλό σου ανάμεσα και κάνε μπίνγκο.

Το Στήθος της

Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


Λες και χρειαζόσουν λόγο για να το κάνεις. «Και πάλι, η μεγάλη πυκνότητα νευρομυϊκών συνάψεων μετατρέπει την εν λόγω περιοχή σε υπερευαίσθητο σημείο σε κάθε αλλαγή θερμοκρασίας και αγγίγματος» λέει η Anne Hooper, συγγραφέας του Sexopedia. Αλλά ενώ οι περισσότερες γυναίκες ευχαριστούνται να τους πιάνουν και να τους χαϊδεύουν το στήθος, έρευνες δείχνουν ότι περίπου το 50% δεν το βρίσκουν τόσο απολαυστικό όσο οι παρτενέρ τους.

«Το στήθος είναι απαλό κι εύπλαστο, οπότε σε προκαλεί να το ζουλήξεις. Ωστόσο όμως πρέπει να γνωρίζεις ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν πιο διακριτική προσέγγιση» λέει η Quilliam.

Εκείνη λέει

«Γλείψε και δάγκωσε τις ρώγες μου και να είσαι σίγουρος ότι το επόμενο πρωί οι γείτονες θα σου δίνουν συγχαρητήρια».

Για σίγουρα αποτελέσματα

«Ξεκίνα με το μαλακό. Βασάνισέ την αγγίζοντας την περιοχή γύρω από το στήθος, στα πλευρά της, στο στέρνο της και στο εσωτερικό των χεριών της» λέει η Quilliam. «Καθώς θα αγγίζεις το στήθος της, φαντάσου ότι κόκκοι ζάχαρης το καλύπτουν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χαλάσεις το όμορφο αυτό γαρνίρισμα. Τόσο ελαφρύ πρέπει να είναι το άγγιγμά σου» λέει η δρ Pam Spurr.

Για να ερεθίσεις τις ρώγες της, η Emily Dubberley προτείνει να χρησιμοποιήσεις κι ενισχύσεις. «Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική» λέει. «Πιπίλισε μία έξτρα δυνατή μέντα ή ρούφα μία γουλιά αλκοόλ και στη συνέχεια γλείψε τις ρώγες της και φύσα. Προσπάθησε να τις ρουφήξεις λες και θέλεις να βγάλεις όλο τον αέρα από μέσα της. Πρόκειται για πολύ spicy εμπειρία».





Πηγή: menshealth.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου