Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιανουαρίου 27, 2012

Καταγγελία για βενζινάδικο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ειμαι ενας οργισμενος πολιτης που μολις γυρισε από τη 12 ωρη εργαδια του για 40 ευρω… Όπως καταλαβενετε τα μεροκαματα με την κριση...


εχουν παρει τη κατω βολτα,και με πολύ Κοπο καταφερνω να κρατησω το σαραβαλακι μου και ναπηγαινω στη δουλεια με αυτό… Ετσι λοιπον γυριζοντας από τη δουλεια σταματισα να βαλω βενζινη καθ’οδον για το σπιτι.. Ισα που ειχα βαλει στην ακρη 15 ευρω για βενζινη… Το συγκεκριμενο βενζιναδικο το υποψιαζομουν από προηγούμενη φορα που εβαλα σε αυτό πως αν δεν κοιτας τον μετρητη σε κλεβει 1 ευρω περιπου… Σημερα το κακο παρατραβηξε. Κατεβικα κατω για να βλεπω τον μετρητη…και ο τθπος μου ειπε να παω μεσα να πληρωσω… Εκει την ψιλιαστικα αμεσως και ειδα ότι ο τυπος ξεκινουσε την αντλια από τα 5 ΕΥΡΩ !!! Δηλ δεν μηδενισε ως οφειλε… Μολις το ειδα και του ειπα να σταματισει μου ειπε ότι εβαλε ηδη 7 ευρω… Το βενζιναδικο βρισκεται επι της οδου Πειραως στον Πειραια… ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 !!!!



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου