Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 10, 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι γιατροί της ΔΡΑΜΑΣ που είναι συμβεβλημένοι με την υπηρεσία έκδοσης διπλωμάτων

Για να βγάλει κάποιος δίπλωμα ή ακόμη για να ανανέωση το δίπλωμα του θα πρέπει μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα να περάσει και απο γιατρούς...


οι οποίοι πρέπει να είναι συμβεβλημένοι με την υπηρεσία συγκοινωνιών της κάθε πόλης. Στην Δράμα όμως επικρατεί νέο μοντέλο μιάς και οι γιατροί νομίζουν πως μπορούν να κρατάνε ομήρους τόσους πολίτες που θέλουν να βγάλουν δίπλωμα ή θέλουν να ανανεώσουν το διπλώματος τους.

Μέσα στο 2011 επινόησαν ένα άθλιο ''μοντέλο'' με τον λίγοντα του ΑΦΜ του κάθε ενδιαφερομένου έτσι ώστε να μοιράζονται την δουλειά τους.

Επιτρέπεται αυτό άραγε βάση νόμου??? Γιατί να γίνεται ΜΟΝΟ στην Δράμα??? Δηλαδή κάποιος που έχει χρόνια τον γιατρό του ο οποίος είναι και συμβεβλημένος με την υπηρεσία συγκοινωνιών και θα πρέπει να ανανεώσει το δίπλωμα του ΔΕΝ μπορεί να πάει να εξεταστεί απο τον γιατρό του, γ ιατί??? Γιατί αυτό το τρέχον 3μηνο δεν τυχαίνει ο λήγοντας του ΑΦΜ του πολίτη να είναι αυτό του γιατρού του!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΛΔ... ΕΛΕΟΣ!!! Δεν έφταναν μόνο αυτά για το 2011...άλλαξε η χρονιά και ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ με την υπηρεσία συγκοινωνιών ώστε να πηγαίνουν οι πολίτες να εξετάζονται για την έκδοση των διπλωμάτων τους. Δηλαδή ο πολίτης πληρώνει τα παράβολα στην τράπεζα και ο γιατρός ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δικαίωμα να του υπογράψει το έγγραφο γιατί δεν θα πληρωθεί??? ΑΝ δεν θέλουν μερικοί γιατροί της Δράμας να συνεχίσουν σε αυτό το πλαίσιο σίγουρα θα υπάρχουν άλλοι που θα θέλουν να συνεργαστούν με την υπηρεσία.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ??? ΟΚ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΙ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ???

Αυτό είναι το χάλι της Δράμας γενικά... μερικοί αποφασίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!! ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ???



Αναγνώστης



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου