Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 16, 2012

Πρέβεζα: Δύο εκδηλώσεις αύριο για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Πρέβεζα: Δύο εκδηλώσεις αύριο για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου
Δύο εκδηλώσεις θα γίνουν στην Πρέβεζα αύριο Σάββατο με αφορμή την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου η μία από το εργατικό κέντρο και τα πρωτοβάθμια σωματεία και η δεύτερη από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Το Εργατικό Κέντρο καλεί τους πολίτες στις 6 το απόγευμα
μπροστά στο Εργατικό Κέντρο σε ενωτική συγκέντρωση και διαδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι δεν σταματάμε ούτε λεπτό! Συμβάλλουμε στην κλιμάκωση του αγώνα και στην οργάνωση των κινητοποιήσεων σε τοπικό επίπεδο για της «Γενιάς μας τα Πολυτεχνεία» στον ελπιδοφόρο δρόμο της ανατροπής.
Κάλεσμα στο λαό, να τιμήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου αγωνιστικά, ταξικά απευθύνουν ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, και ΜΑΣ, στη συγκέντρωση που στις 11:30 το πρωί μπροστά από την Θεοφάνειο.
«Σήμερα τα συνθήματα του Πολυτεχνείου δείχνουν το δρόμο της αντίστασης, της πάλης, του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος» αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση κάλεσμα και τονίζεται ότι «Εύκολες λύσεις χωρίς αγώνα και θυσίες ποτέ δεν έρχονται. Ο λαός κι αν είναι «μικρός», όταν είναι οργανωμένος και ενωμένος, όταν ξέρει γιατί παλεύει και «πολεμά» είναι ανίκητος».
 pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου