Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 02, 2014

Καταγγελία: Στον όμιλο της Media Markt υπάρχει πληρωμένος «ρουφιάνος» σε δήθεν ρόλο σεκιουριτά!

Σύμφωνα με καταγγελία  , άνθρωπος ο οποίος πληρώνεται, εκτελεί τα χρέη «ντετέκτιβ» υπό τις διαταγές της διεύθυνσης του ομίλου ώστε να μαθαίνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ από τους εργαζόμενους στα καταστήματα!



Φυσικά η διοίκηση αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης μας, παρ” όλα αυτά έχει γίνει σούσουρο σε όλο τον όμιλο ότι προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τους εργαζόμενους για διάφορα ζητήματα, δίνοντας μάλιστα ψεύτικες υποσχέσεις για καλύτερους μισθούς και προαγωγές.

Ας περιμένουμε να δούμε τι έχει να πει η διοίκηση της γερμανικής αλυσίδας για όλα αυτά! Ο αναγνώστης , επικαλείται πως στην περίπτωση που διαψευσθεί κάτι, θα μας προμηθεύσει με αποδείξεις και ντοκουμέντα !



======================================================
Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά , τα περιμένουμε στο e-mail: kataggeilte.blog@gmail.com
======================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου