Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 30, 2015

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ VS ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ , πρόεδρος κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ εναντίον της ΑΘΩΑΣ απολύτου ανάπηρης ΚΩΝ/ΝΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ, ένας άνισος δωδεκάχρονος δικαστικός πόλεμος για να μην τηρήσει ο κολοσσιαίος ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ της συμβατικές υποχρεώσεις του ιδιωτικού συμβολαίου ζωής που είχε υπογράψει η ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. με την ανάπηρη, δηλαδή για να μην πληρώσουν τις αιματολογικές εξετάσεις, ξευτίλισαν χυδαία τις Ανεξάρτητες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές ………!!!!!

   
Κύριοι,
Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το μέλλον ενός Έθνους τους κανονίζει την οικονομική πορεία του Ελληνικού κράτους αφού χωρίς το τραπεζικό σύστημα μπλοκάρουν τα πάντα , που είναι ο  Έλληνας ο πανίσχυρος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ του ομίλου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ, ακόμα ΔΕΝ έχω καταλάβει γιατί ένας τόσο ισχυρός άντρας (!), που ακόμα και οι NEW YORK TIMES έχουν αφιερώσει ολόκληρο άρθρο  The WILY  Greek banker MrMICHALIS SALLAS, PIRAEUS BANK http://www.nytimes.com/2013/06/11/business/global/a-wily-banker-reaches-the-top-in-greece.html?_r=1       τα έβαλε με μία συμπατριώτισσά του απολύτου ανάπηρη, θύμα πολέμου , ορφανή την ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ ……..Ώστε να μην εξυπηρετηθεί όπως έπρεπε μετά το ατύχημά της , για να έχει μία αξιοπρεπή οικονομική στήριξη ώστε να συμβάλει στα έξοδα όπως τον υποχρέωνε το συμβόλαιο – σύμβαση για να αποκατασταθεί η υγεία της…;;;;; Ενώ  αυτός «Ο ΠΟΝΗΡΟΣ» όπως τον χαρακτηριστικά αναφέρει το NEW YORK TIIMES, όταν ο πολίτης ΔΕΝ ανταποκρίνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις όπως είναι τα ΔΑΝΕΙΑ του, στέλνει την μία διαταγή πληρωμής πίσω από την άλλη, επιπλέον υποχρεώνει τους τρομοκρατημένους υπαλλήλους του για να μην τους πετάξει στον δρόμο , να εκβιάζουν τους ανυποψίαστους αλλά και αδύναμους εξαιτίας των οικονομικών σκαντάλων άνεργους πελάτες του που μέχρι πριν λίγα χρόνια σε παρακάλαγε να πάρεις ΔΑΝΕΙΑ,  να τηρήσουν όλες τις υποχρεώσεις τους….;;;;; Το πιο επαχθές BULLYNIGτου πιο ισχυρού άνδρα (;) ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ είναι η αντιδικία με αρκετούς τρομοκρατημένους μάρτυρες να καταθέτουν όσα ΔΕΝ γνωρίζουν εναντίον της απολύτου ανάπηρης ΚΩΝ/ΝΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ, αυτή η συμπεριφορά είναι που πρέπει να διαδοθεί από άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα.
Ένας πανίσχυρος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ καταδιώκει για λίγα ευρώ τους ΠΑΝΤΕΣ και εξευτελίζει την ήδη δοκιμασμένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που καταπατούνται όλες οι διεθνείς συμβάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τον πιο αισχρό τρόπο στην Ελλάδα που εννοείτε ότι ανήκει στην ΕΥΡΩΠΗ……!!!!!!

Βάσει του ιδιωτικού συμβολαίου που είχαν συντάξει οι συνεργάτες του πανίσχυρου ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ασφαλιστική εταιρεία της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α. αφού τυγχάνει να είναι κύριος μέτοχός τους …;;; Το ακύρωσαν παράνομα , όταν η ασφαλισμένη από ατύχημα ζήτησε να ενεργοποιηθεί και να συμμετέχουν με το ποσοστό τους στα έξοδα αιματολογικών εξετάσεων…..!!!!

Είναι μία πραγματική ιστορία που δυστυχώς συνέβη για να μην τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις  και συνεχίζει χωρίς να έχει άμεσο τέλος εξαιτίας των εκκρεμοδικιών, αφού ΔΕΝ έχουν τελεσιδικήσει  όλες οι αγωγές , στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ  ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ,  ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ , ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ο δισεκατομμυριούχος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ εναντίον της απολύτου ανάπηρης ΚΩΝ/ΝΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ,  σε μία χώρα που αιμορραγεί θανάσιμα αφού τα οικονομικά σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό από τους συνεχιζόμενους  δανεισμούς,  βυθιζόμαστε ΟΛΟΙ ακόμα πιο βαθειά μέσα στην απόγνωση της πιο άγνωστης αλλά σίγουρης  πλέον χωρίς μέλλον και προοπτική  αβέβαιης  καθημερινότητας ……Πως είναι δυνατόν όταν ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα επιβίωσης , όπως και ότι τόσα πολλά δισεκατομμύρια που τα δανείζονται οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ στο όνομα του ΛΑΟΥ ,  ένας Έλληνας πανίσχυρος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ να έχει βαλθεί εναντίον ΤΟΥ ΛΑΟΥ….;;;;; Εναντίον μιας συμπολίτισσά του με τόσο πάθος και οργή…;;; Προτίμησε αντί να βοηθήσει μία ανάπηρη τηρώντας τους όρους του ιδιωτικού συμβολαίου που οι υπάλληλοί του είχαν συντάξει και υπογράψει , που ήταν η συμμετοχή τους σε έξοδα αιματολογικών εξετάσεων όπως και η συμμετοχή τους στα έξοδα για να την επισκέπτονταν οι γιατροί του στο σπίτι της με δική του εντολή …………. !!! 

Να μετατρέψει την βοήθεια προς την απολύτου ανάπηρη σε μία ανελέητη απάνθρωπη χωρίς συμπόνια συνεχή καταδίωξη με ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, δηλαδή όταν κατάλαβε ότι η ανάπηρη ζήτησε βοήθεια από τους Αξιότιμους δικαστές καταθέτοντας αγωγή –αίτημα στο δικαστήριο,  για να ΜΗΝ τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις που ήταν η συμμετοχή τους στα έξοδα του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, αντί δηλαδή να δώσουν τα λίγα χρήματα στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. που αντιστοιχούσαν στο ποσοστό συμμετοχής του ……..προτίμησε  να δημιουργήσει ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ σε είκοσι επτά (27) Αξιότιμους δικαστές , που εξαιτίας ενός ΠΛΑΣΤΟΥ πιστοποιητικού που τους προμήθευσε η συμπράττουσα μες αυτούς εταιρεία της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. που αφορούσε τιμολόγια που είχαν εκδοθεί από την ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. υποχρέωσαν με το ζόρι το δικαστήριο να εκδώσει την πιο άδικη απόφαση του αιώνα , εξηγώ γιατί του ΑΙΩΝΑ ……….ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΚΑΣΤΕΣ συμπεριλαμβανομένων και των ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ έξι (6) στο σύνολο που δίκασαν ΕΡΗΜΗΝ την υπόθεση εξαιτίας του ότι οι ξάδελφοι του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ δεν έστειλαν ειδικό δικόγραφο ενώ είχαν πάρει μπροστάντζα όλα τα χρήματα και δεν τα επιστρέφουν με τίποτα   ………. Αναγκάστηκαν  με το ζόρι να εκδώσουν απόφαση τόσοι πολλοί Δικαστές και ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ κόντρα στις διεθνείς συμβάσεις που προστατεύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ………..!!!!! Λοιπόν , πέστε μου αν έχετε ξαναδεί τέτοιο φαινόμενο αντιδικίας με τόσους πολλούς εμπλεκόμενους ακόμα και συγγενείς του πιο ισχυρού ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που καταδιώκει το οικονομικό έγκλημα ….. Μία ακόμα ίδια υπόθεση που δικάστηκε,  δέκα (10) φορές εκκρεμούν περίπου  εννέα (9) αποφάσεις χωρίς να μετράμε τον επόμενο ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και το ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  , εκβιάστηκαν τέσσερις δικηγόροι , ΚΑΤΑΤΈΘΗΚΕ ΜΉΝΥΣΗ , εκδόθηκαν τέσσερις (4) διαφορετικές αποφάσεις , ανατράπηκε το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ με άλλο νέο εξαιτίας ενός και μόνο ΠΛΑΣΤΟΥ εγγράφου ΠΟΥ ΕΚΔΟΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ , ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ έθεσε την υπόθεση στο ΑΡΧΕΙΟ, οι δικηγόροι που εκβιάστηκαν ήταν ξαδέλφια του πιο ισχυρού ΔΙΩΚΤΗ του οικονομικού εγκλήματος κου. ΠΕΠΟΝΗ, με έχουν ανακρίνει τρείς (3) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ  και τέλος με εκβίασαν μετά την απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ οι υπάλληλοι του κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ παραβιάζοντας την απόφαση του Ειρηνοδικείου Κρωπίας που είχε εκδώσει  ΔΙΑΤΑΓΗ ώστε να σταματήσουν όλες οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ συμπεριλαμβανόμενης και της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να σταματήσουν κάθε καταδιωκτικό μέσον εναντίον μου και εναντίον της περιουσίας μου   ……;;;;
Δηλαδή ο πανίσχυρος Έλληνας ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ εκτός του ότι ξευτίλισε το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε.) , εκτός του ότι υποχρέωσε τους δικηγόρους να μην καταθέσουν ειδικό δικόγραφο και να αναγκάσουν τους ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ να ΜΗΝ δικάσουν σωστά , γράφει και τις αποφάσεις ΤΟΥΣ στα παλιά του τα παπούτσια φανερά αγνοώντας Τους παντελώς αφού με εκβίασε ενώ το Ειρηνοδικείο με προστάτευε …………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::::::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λοιπόν αν έχετε παρόμοια υπόθεση  να μου το πείτε παρακαλώ,  αλλιώς,  έχω δίκιο , είναι η πρώτη και η μοναδική υπόθεση αντιδικίας συμπολίτισσά σας με ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ….!!!!! ΠΟΥ προκειμένου να μην τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις ξευτιλίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

Ακούτε πως κατάφεραν να εξευτελίσουν με ένα μόνο χαρτί ολόκληρη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, παρά το γεγονός ότι   το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε.) βεβαιώνει ότι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ….!!!!! Είναι η βεβαίωση με ημερομηνία 20/3/2009 που ακυρώνει κάθε άλλη βεβαίωση …… (βλέπε σετ. ΑΙΤΗΣΗ,ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ  ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ)

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΡΑΠΕΑΖ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.   ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι τα τιμολόγια ΔΕΝ ανέγραφαν την συμμετοχή της ασφαλιστικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α αλλά  έκπτωση……!!!!!!(βλέπε σχετ. Τιμολόγια νόμιμα ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ) άρα δικαιολόγησαν την προηγούμενη βεβαίωση με ημερομηνία 6/10/2008 ως αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφο και ότι η ασφαλισμένη το είχε προμηθευτεί από αναρμόδιο Δ/ντη Ανάπτυξης  της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. κρυφά για να εξαπατήσει το δικαστήριο………!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ιδιωτικό ΧΑΡΤΙ  μία (βεβαίωση) , ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,  χρειάστηκαν  για να καταρρεύσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να παραβιαστούν οι διεθνείς συνθήκες ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ που προστατεύονται οι ΑΘΩΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πολίτες ….Αφού εξαιτίας ενός ιδιωτικού χαρτιού που ακόμα και αν το διέψευσε το (ΣΔΟΕ) δημιουργήθηκε  στο Ελληνικό Δικαστικό Σώμα ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ….!!!!!   (βλέπε σχετ. ΑΙΤΗΣΗ, ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ )

Το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ μετά από αίτημά μου διενέργησε έλεγχο στα βιβλία της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. για να διαπιστώσουν αν ο ισχυρισμός των ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. , ΒΙΟΪΑΟΤΡΙΚΗ Α.Ε.,  είναι ψευδής ή όχι διαπίστωσαν ότι τα τιμολόγια είναι όλα νόμιμα άρα η συμμετοχή της ασφαλιστικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α είναι νόμιμη και δεν έχει καταγραφεί ΕΚΠΤΩΣΗ , άρα το συμβόλαιο ήταν σε ισχύει όταν ψευδώς ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι ΔΕΝ συμμετείχαν με το ποσοστό τους στις αιματολογικές εξετάσεις ….(βλέπε σχετ. ΣΔΟΕ ) πιστοποιητικό που αναφέρει μερικά από τα τιμολόγια που σας έχω κοινοποιήσει (βλέπε σχετ. Τιμολόγια νόμιμα ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ).

Αυτή είναι η συμπεριφορά του ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ εναντίον απολύτου ανάπηρους συμπολίτες του, Θαυμάστε τον όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, αυτό είναι που μας περιμένει ΟΛΟΥΣ ……;;;;;; Πριν είναι αργά διαδώστε το στον Ελληνικό Λαό μπας και δούνε τι τους περιμένει …!!!
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας                   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου