Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!! Ο μοναδικός που φωτογραφίζεται με 2 τουρκικές σημαίες και τον φασίστα Ερντογάν κι αντί να πούνε λάθος, ή το κάναμε γιατί το απαίτησε ο σουλτάνος... οι ηλίθιοι βγάζουν non paper που μιλάει για πρωτόκολλο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εδώ, χαριεντίζεται με τον νεοταξίτη Κοτζιά και φόντο δύο (2) τουρκικές σημαίες... και μας λέει ότι φταίει το πρωτόκολλο!


Εδώ, παραβιάστηκε το πρωτόκολλο;;; Από εσάς τους τυπολάτρες; Ρε... δεν γαμιόσαστε!

Από το "PRESS-GR"
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ, με τους άλλους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ υπήρχε η ελληνική σημαία...
Ερωτήματα έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, καθώς σε αυτές φαίνεται να απουσιάζει η μεγάλη ελληνική σημαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, το πρωτόκολλο που ακολουθεί η ελληνική διπλωματία προβλέπει πως όταν συναντιέται πρόεδρος με πρωθυπουργό, υπάρχουν μεγάλες σημαίες μόνο της χώρας από την οποία προέρχεται ο πρόεδρος. Οι σημαίες από κάθε χώρα είναι...μικρές και βρίσκονται πάνω στο τραπέζι, ενώ από μία μεγάλη σημαία από κάθε χώρα υπάρχουν μόνο όταν η συνάντηση είναι ανάμεσα σε ομότιμους.


Ωστόσο, άλλο αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από συναντήσεις του κ. Τσίπρα με τον Ομπάμα, τον Πούτιν και τον Ολάντ που και αυτοί πρόεδροι των χωρών τους- και όχι πρωθυπουργοί- είναι....
Ο Διπλωματικός




...κι εδώ παραβιάσεις του πρωτόκολου
* Άραγε είναι ηλίθιοι, ανίκανοι, βλάκες, ή πουλημέρνα τομάρια; Ψεύτες, σίγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου