Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση χάκερς σε σελίδα συνδέσμου του Ολυμπιακού!

Ο κακός χαμός γίνεται εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο. Χάκερς την... έπεσαν σε πασίγνωστη ιστοσελίδα και την έριξαν...Επίθεση από χάκερς δέχθηκε η επίσημη σελίδα στο Facebook ενός εκ των μεγαλύτερων συνδέσμων οπαδών του Ολυμπιακού, του Porto Leone.
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι η επίσημη σελίδα του στο Facebook δέχθηκε επίθεση από χάκερς, εξέδωσε ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού, Porto Leone. Λίγη ώρα μετά μάλιστα, η σελίδα είχε ήδη «κατέβει».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι από χθες το βράδυ η επίσημη σελίδα του συνδέσμου μας στο Facebook έχει δεχθεί επίθεση από hackers οι οποίοι έχουν πάρει στα «χέρια» τους τον έλεγχό της μπλοκάροντας παράλληλα τους διαχειριστές της και μέλη της Θύρας 7.


Οποιαδήποτε ανάρτηση έχει σημειωθεί από χθες το βράδυ και θα προκύψει από εδώ και στο εξής, ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ από τα μέλη του συνδέσμου μας.

Η επίθεση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, για αυτό και το ξεκαθαρίζουμε και εφιστούμε την προσοχή στον κόσμο του Ολυμπιακού, με την παρούσα ανακοίνωση.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερη ανακοίνωση και πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου