Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2016

Ο Πέρες έφυγε αλλά η παρακαταθήκη του, για την εφαρμογή του σχεδίου της παγκόσμιας ισοπέδωσης, μια χαρά προχωράει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis

Καιρός ήτανε...
Ενενήντα τριών έφθασε, πόσο να ζήσει ακόμη.

Ο Πέρες έφυγε αλλά η παρακαταθήκη του, για την εφαρμογή του σχεδίου της παγκόσμιας ισοπέδωσης, μια χαρά προχωράει και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που όταν αποκάλυψε το σχέδιό του στην Ευρωβουλή, εδώ στο Στρασβούργο, από τους 40 και πλέον παρευρισκόμενους ξένους ανταποκριτές, μόνον ένας το δημοσιοποίησε, κι αυτός στην... ψωροκώσταινα.

Έντυπη Έκδοση
Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013
Παγκόσμια κυβέρνηση με πολυεθνικές ονειρεύεται ο Πέρες

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ, sisour@orange.fr
Πρόταση για την ανάληψη της Διακυβέρνησης της Παγκόσμιας Κοινότητας από μία Κοινοπραξία στην οποία θα συμμετέχουν οι εθνικές κυβερνήσεις των κρατών-μελών της Ε.Ε., το Ισραήλ και οι... πολυεθνικές επιχειρήσεις, αποκάλυψε -ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- ότι κατέθεσε ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες.
Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους να καλύψουμε την έλλειψη παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ισραήλ, υποστηρίζοντας ότι η γνώση της Ευρώπης μαζί με την εμπειρία του Ισραήλ και την επιστημονική τεχνογνωσία των πολυεθνικών επιχειρήσεων μπορούν να καλύψουν το κενό της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Οι πολυεθνικές δεν επιβάλλουν τη θέλησή τους στον κόσμο, αλλά απλώς πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους πελάτες τους για τα επιτεύγματά τους, τόνισε, υπεραμυνόμενος της άποψης ότι η παγκοσμιοποίηση έθεσε τέρμα στο ρατσισμό. Δεν μπορεί, είπε χαρακτηριστικά, να είσαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης και ταυτόχρονα ρατσιστής.
Στην ομιλία του, που περιέργως καταχειροκρότησαν επί μακρόν όλοι οι ευρωβουλευτές, ο Σιμόν Πέρες χαρακτήρισε το Ιράν ως «τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ειρήνη στον κόσμο» και υποστήριξε ότι βασικός εκπρόσωπος του ιρανικού καθεστώτος είναι η Χεζμπολάχ, που, όπως απαίτησε, θα πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων της Ε.Ε., με το αιτιολογικό ότι «είναι μία τρομοκρατική οργάνωση». Έσπειρε δε ένα κύμα φόβου και πανικού στην Ολομέλεια, υποστηρίζοντας ότι, εκτός από την πυρηνική βόμβα, το Ιράν κατασκευάζει και πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές που μπορεί να φθάσουν σε περιοχές όπως η Ευρώπη.
Αποφεύγοντας να μιλήσει για τα πυρηνικά και άλλα όπλα που παρανόμως έχει στην κατοχή του το Ισραήλ, ο κύριος Πέρες κατήγγειλε ότι το καθεστώς του Ασαντ στη Συρία έχει στη διάθεσή του χημικά όπλα που, όπως είπε, δεν πρέπει να πέσουν σε λάθος χέρια. Αποφεύγοντας να θίξει το θέμα των εποικισμών στη Γάζα και αναφερόμενος στην ειρηνευτική διαδικασία με τους Παλαιστίνιους, ο Ισραηλινός πρόεδρος υποστήριξε ότι «υπάρχει μία συμφωνημένη αφετηρία και μία συμφωνημένη λύση» με τους εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής, στην προοπτική της δημιουργίας δύο κρατών, δύο λαών που θα ζουν εν ειρήνη και οικονομική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου