Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο σκύλος που σκοτώθηκε περιμένοντας ένα χρόνο στο ίδιο σημείο το αφεντικό τουΤην ιστορία του Χάτσικο θυμίζει η Λούνγκ, μια σκυλίτσα μόλις τριών ετών που έχασε τη ζωή της, περιμένοντας υπομονετικά το αφεντικό της.

Η Λούνγκ σκοτώθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στο σημείο όπου περίμενε για περισσότερο από ένα χρόνο το αφεντικό της, όπως αναφέρει η Telegraph.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σκυλί ήλπιζε ότι η ιδιοκτήτριά της, που αγνοείται εδώ και έναν χρόνο, θα επιστρέψει για να την πάρει μαζί της στο σπίτι.

Η τρίχρονη Loung καθόταν σε έναν συγκεκριμένο δρόμο στην Ταϊλάνδη για 12 μήνες όταν παρασύρθηκε από ένα όχημα το 2015.


Οι κάτοικοι της περιοχής την τάιζαν καθημερινά όσο εκείνη περίμενε πιστά στην άκρη του δρόμου και παντα στο ίδιο σημείο το αφεντικό της.

Μια ομάδα για την προστασία των σκυλιών στην περιοχή έφτιαξε έναν τάφο για να θάψει το άτυχο ζώο, ενώ στο Facebook εκατοντάδες άνθρωποι έχουν μοιραστεί φωτογραφίες της Λούνγκ και τις συνοδεύουν με συγκινητικά λόγια.
maya dog


H ιστορία της Λούνγκ θυμίζει μάλιστα μία ακόμη περίπτωση ενός πιστού σκύλου, της Μάγια.

Η Μάγια είναι ένα ιαπωνικό Ακίτα μόλις δύο ετών που περίμενε το αφεντικό της για έξι ημέρες έξω από το νοσοκομείο στην πόλη Elda στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου