Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Από τη σχέση με γυναίκα στο φιλί με τον αδελφό της και τον Μπραντ Πιτ. Η πολυτάραχη ερωτική ζωή της Αντζελίνα Τζολί



Η Αντζελίνα Τζολί είχε δηλώσει κάποτε, ότι έχει βρεθεί ερωτικά με μόνο τέσσερις άνδρες. Η ζωή και οι (μετέπειτα) δηλώσεις της όμως, τη διέψευσαν πανηγυρικά (Pics+Vids)


Κάποτε, είχε δηλώσει, ότι είχε ερωτική σχέση με μόνο τέσσερις άνδρες, τρεις εκ των οποίων ήταν σύζυγοί της. Η ερωτική ζωή της Αντζελίνα Τζολί ωστόσο, είναι πολύ πιο πλούσια.





Η 41χρονη Τζολί σόκαρε τον κόσμο, όταν ανακοινώθηκε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, από τον Μπραντ Πιτ, μετά από 12 χρόνια σχέσης, 2 χρόνια έγγαμου βίου και 6 παιδιά, λόγω "αγεφύρωτων διαφορών" και "για τη διασφάλιση της υγείας της οικογένειάς της".






Αυτό είναι και το τελευταίο κεφάλαιο στην πολυτάραχη μέχρι στιγμής ζωή της.



Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! το 2007, είχε δηλώσει, ότι ήδη από την εποχή που πήγαινε στο Νηπιαγωγείο, ένιωθε... σεξουαλική. "Είχα σκαρφιστεί ένα παιχνίδι, όπου φιλούσα τα αγόρια και βγάζαμε τα ρούχα μας. Αυτό με έβαλε σε πολύ μεγάλους μπελάδες", είχε πει.

Η Τζολί είχε για πρώτη φορά ερωτική σχέση στην ηλικία των 14 ετών, με τις "ευλογίες" της μητέρας της. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, αφού όπως η ίδια είχε πει στο Cosmopolitan, το 2003, "είτε θα αλήτευα στους δρόμους με το αγόρι μου είτε θα γινόταν στο δωμάτιό μου, με τη μητέρα μου να είναι στο διπλανό δωμάτιο. Αγόρι θα είχα, σε κάθε περίπτωση".

Τα χρόνια που ακολούθησαν, ήταν πιο σκοτεινά. Η έφηβη τότε Τζολί άρχισε να αυτοτραυματίζεται με μαχαίρια, νιώθοντας, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, "άδεια" ή παγιδευμένη.

"Ξεκίνησα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και απλά, τα συναισθήματα δεν ήταν από ένα σημείο και μετά αρκετά. Δεν ήμουν πια μικρό κορίτσι. Κάποια στιγμή, σε μία προσπάθεια να έρθουμε πιο κοντά, πήρα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Πήρε το μαχαίρι και με έκοψε κι εκείνος. Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά, ήμασταν καλυμμένοι με αίμα. Από τότε, κάθε φορά που ένιωθα παγιδευμένη, αυτοτραυματιζόμουν. Έχω πολλά σημάδια. Υπήρξε μία περίοδος, που ένιωθα πολύ περιπετειώδης και μετά από μερικές μπύρες, συνέβαιναν πολλά..."

Μέχρι τα 20, η Τζολί είχε δοκιμάσει - μάλλον - ό,τι υπάρχει σε ναρκωτικό, συμπεριλαμβανομένης κοκαΐνης, LSD και το αγαπημένο της - δικά της λόγια αυτά - ηρωίνη.

Στον πρώτο της σύζυγο, ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ, αναγνωρίζει, ότι την βοήθησε να "ξεκόψει" από τις σκοτεινές εκείνες μέρες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Hackers, το 1995 και έγιναν ζευγάρι.






Ήταν η πρώτη της σεξουαλική σχέση, μετά τον πρώτο της έρωτα - δικά της λόγια και πάλι. Από τον Μίλερ χώρισε λίγο μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, αλλά τα ξαναβρήκαν λίγο αργότερα και παντρεύτηκαν το 1996. Στον γάμο της φορούσε ένα μαύρο κολλητό παντελόνι και ένα άσπρο μπλουζάκι, με το όνομά του γραμμένο με το αίμα της.

Στο διάστημα αυτό, ήρθε και η πρώτη σχέση της με γυναίκα, το μοντέλο Jenny Shimizu, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας "Foxfire", το 1996.






"Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα. Αν δεν ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου, θα την είχα παντρευτεί σίγουρα", είχε δηλώσει τότε, ενώ η Shimizu παραδέχτηκε μετά από χρόνια, πως η σχέση τους είχε πολύ μεγάλη διάρκεια. Το διαζύγιό της από τον Μίλερ βγήκε το 1999.

Έναν χρόνο αργότερα, η διάσημη ηθοποιός σόκαρε τον κόσμο, όταν στα παρασκήνια των Χρυσών Σφαιρών φίλησε στο στόμα τον αδελφό της.








Το ίδιο έκανε και στα Όσκαρ, τρεις μήνες αργότερα.








Όταν μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή, για να παραλάβει το αγαλματίδιό της, για τον ρόλο της στην ταινία "Girl, Interrupted", ξεκίνησε τον ευχαριστήριο λόγο της, με τη φράση "Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον αδελφό μου αυτή τη στιγμή".

Έναν μήνα αργότερα, άρχισε να βγαίνει με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τον οποίο παντρεύτηκε μερικούς μήνες αργότερα, στο Λας Βέγκας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Pushing Tin", όπου η Τζολί υποδυόταν τη νεαρή σύζυγο του Θόρτον, τον οποίο απατούσε με τον Τζον Κιούζακ.








Όπως έχουν και οι δύο πει, η σχέση τους δεν ξεκίνησε εκείνη την περίοδο, γιατί ήταν αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Λόρα Ντερν, ενώ η Τζολί φημολογείται, ότι είχε σχέση με ακόμη έναν συμπρωταγωνιστή της, τον Τίμοθι Χάτον, με τον οποίον συνεργάστηκε στην ταινία "Playing God" το 1997.








Τζολί και Θόρτον γίνονταν πολύ συχνά πρωτοσέλιδο στα μέσα, λόγω ορισμένων περίεργων συνηθειών τους... όπως εκείνο το μπουκαλάκι με αίμα, που φορούσαν στον λαιμό τους.






Το 2002 ανακοίνωσαν την υιοθεσία ενός παιδιού από την Καμπότζη, αλλά χώρισαν ξαφνικά τρεις μόλις μήνες αργότερα.

"Κι εγώ εξεπλάγην. Ήταν σαν να αλλάξαμε μέσα σε μία βραδιά. Ξαφνικά, δεν είχαμε τίποτα κοινό", είχε πει η Τζολί λίγο μετά, προαναγγέλλοντας πως δεν θα έκανε άλλη σχέση, για τα επόμενα επτά ή οκτώ χρόνια.

Δεν άργησε να διαψεύσει τον εαυτό της, αφού συνεργάστηκε με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία "Mr. and Mrs. Smith".








Το 2005 κατηγορήθηκε, ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο και η αιτία για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ από την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον, κάτι που οι δυο τους δεν παραδέχτηκαν ποτέ.








Μάλιστα, η Τζολί είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ότι έχοντας ζήσει τις απιστίες του πατέρα της, δεν θα μπορούσε να το συγχωρήσει αυτό και να δει ερωτικά, έναν άνδρα που θα ήταν άπιστος απέναντι στη σύζυγό του. "Ομολόγησε" ωστόσο, ότι όταν δούλεψαν μαζί, τον ερωτεύτηκε.








Η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αργότερα και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, όταν ανακοίνωσαν το 2006, πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Επτά χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, τον Απρίλιο του 2012. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014, παρουσία των έξι παιδιών τους.






Παρά τις φήμες ότι είχε κατά καιρούς συνδεθεί ερωτικά με αρκετούς συμπρωταγωνιστές της, συμπεριλαμβανομένων των Κόλιν Φάρελ και Τζάρεντ Λέτο (κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Μ.Αλέξανδρος") η ίδια έχει πει, πως έχει "κοιμηθεί" με μόνο τέσσερις άνδρες. Σε συνέντευξή της πάντως, στη New York Post, το 2004, παραδέχτηκε πως έχει "φίλους με πλεονεκτήματα".








"Πέρασα σχεδόν δύο χρόνια, χωρίς να έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Τότε, αποφάσισα, να πλησιάσω ανθρώπους που ήδη γνώριζα. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, το να συναντάω έναν άνδρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, για λίγες ώρες και να επιστρέφω μετά στο σπίτι, για να βάλω για ύπνο τον γιο μου, είναι αυτό ακριβώς που μπορώ, να αντέξω. Αισθάνομαι γυναίκα, αλλά δεν είμαι σε μία σχέση, που παρεμβαίνει στην οικογένειά μου. Δεν είχα ποτέ όμως σχέσεις της μίας βραδιάς, όλοι ήταν άνθρωποι που γνώριζα καλά".

Οι τελευταίες μέρες βρίσκουν την Τζολί στα "μαχαίρια" με τον Μπραντ Πιτ, τον οποίο κατηγορεί για τις μεθόδους ανατροφής που υιοθετούσε για τα παιδιά τους, ενώ το διαζύγιό τους είναι πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα διεθνώς.

Το μόνο που μπορεί, να πει κανείς σίγουρα για την πολυτάραχη και γεμάτη πάθη ζωή της εκκεντρικής ηθοποιού είναι...

To be continued...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου