Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Οραματισμός με πράσινο χαλαζία Σερίφου


Ο συγκεκριμένος οραματισμός μας βοηθά να κάνουμε μια ανασκόπηση του καιρού που πέρασε, των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε και των ποιοτήτων που θα θέλαμε να διορθώσουμε. Μέσα από αυτή την ανασκόπηση, μας βοηθά στο να καθαρίσουμε από αυτές τις ποιότητες που δε μας αντιπροσωπεύουν, αποκτώντας παράλληλα τη δύναμη και τη θέληση να θέσουμε νέους στόχους και νέες ποιότητες για την κάθε νέα αρχή.

Ο Πράσινος Χαλαζίας της Σερίφου αντιπροσωπεύει τη Σύνδεση με το Αρχαιοελληνικό Πνεύμα.Πάρτε μια άνετη στάση και μερικές βαθιές αναπνοές. Αισθανθείτε μια γλυκιά ζέστη στην κορυφή του κεφαλιού σας. Αφήστε την ν’ απλωθεί σε όλο το κεφάλι να χαλαρώσει τα μάτια, την γλώσσα και όλο το πρόσωπο. Νοιώστε την να κατεβαίνει στον αυχένα και στον λαιμό, στους ώμους, τον θώρακα, τα πλευρά, την κοιλιά, πίσω στη πλάτη και να γεμίζει όλη τη λεκάνη. Συνεχίζει να διατρέχει το σώμα σας γεμίζοντας τους μηρούς, τα γόνατα, τις γάμπες έως τα πέλματα. Μείνετε σε αυτή την αίσθηση. Συγκεντρωθείτε στο Κέντρο Καρδιάς και αναπνεύστε μέσα από αυτό. Κάθε αναπνοή σας φέρνει όλο και σε πιο βαθιά σύνδεση με την Καρδιά. Ενωμένοι πια με την ενέργειά της, βυθίζεστε στον πυρήνα της και ξεκινάτε το ταξίδι σας.







Οραματιστείτε ότι προχωράτε σε ένα καθοδικό σκοτεινό μονοπάτι. Αισθάνεστε τις πέτρες κάτω από τα πόδια σας. Μυρίζετε τη μυρωδιά του χώματος και συνεχίζετε να κατεβαίνετε προς τα βάθη της μήτρας της Μάνας Γης. Κατεβαίνετε και κατεβαίνετε ώσπου εμπρός σας βρίσκεται μια πόρτα. Την ανοίγετε και βρίσκεστε σε ένα ξέφωτο, όπου σας περιμένει η Αριάδνη. Σας γνέφει να την ακολουθήσετε και σας καθοδηγεί στο άνοιγμα μίας σπηλιάς. Δένει γύρω από τη μέση σας ένα δυνατό ελαστικό νήμα και σας δίνει μια αναμμένη δάδα. Σίγουροι για την ασφάλεια σας αρχίζετε να περπατάτε μέσα σε αυτήν. Δείτε τα πέτρινα τοιχώματα της σπηλιάς, νιώστε το χώμα κάτω από τα πέλματα σας, αισθανθείτε την υγρασία του χώρου και συνεχίστε να ακολουθείτε το καθοδικό μονοπάτι, ώσπου αντικρίζετε άλλη μία πόρτα. Την ανοίγετε και βρίσκεστε σε ένα μεγάλο άνοιγμα της σπηλιάς. Στο κέντρο της καίει μια φωτιά και δίπλα της σας περιμένει ο Ήφαιστος, με το αμόνι και το σφυρί του. Πλησιάστε τον.

Σας λέει να στοχαστείτε ποιό ήταν το χειρότερο εμπόδιο που βιώσατε τον καιρό που πέρασε. Δώστε του μια συμβολική μορφή, όποια για εσάς το αντιπροσωπεύει καλύτερα. Όταν το δειτε καθαρά εμπρός σας, παραδώστε το στον Ήφαιστο, ο οποίος το παίρνει και αρχίζει να το σφυρηλατεί. Σταδιακά αρχίζει να δημιουργείται ένα καινούριο σχήμα, που δεν είναι πια το στοιχείο που του δώσατε, μετασχηματίζεται σ’ ένα νέο αντικείμενο που για εσάς εμπεριέχει τη γνώση του παρελθόντος, αλλά και τη δύναμη για νέα αρχή. Πάρτε το στα χέρια σας, νιώστε τη δύναμη του γνωρίζοντας πως, ότι κι αν ήταν, σας έχει κάνει πιο σοφούς. Φυλάξτε το επάνω σας. Ευχαριστήστε τον Ήφαιστο και αρχίστε να περπατάτε προς το φως, βγαίνοντας από τη σπηλιά.

Βρίσκεστε σ’ ένα δάσος. Αρχίστε να προχωράτε, νοιώθοντας την αύρα των δέντρων, τη μυρωδιά του φρέσκου αέρα, το απαλό άγγιγμα των θάμνων στα πόδια σας, τον ήχο του ανέμου και των πουλιών. Λίγο πιο μακριά σας, βρίσκεται ένας βράχος. Πηγαίνειτε προς τα εκεί, καθήστε και ησυχάστε πάνω σε αυτόν. Βλέπετε από μακριά να έρχεται ένας γεροδεμένος άντρας. Σας πλησιάζει και σας συστήνεται: είμαι ο Ηρακλής. Σας ρωτά ποιός είναι ο άθλος που θέλετε να ολοκληρώσετε στη ζωή σας. Του λέτε κι αμέσως ο Ηρακλής σας φορά στους ώμους το δέρμα του λιονταριού που είχε ριγμένο επάνω του. Άμεσα μεταφέρεται μέσα σας όλη η υπεράνθρωπη δύναμη του, νιώστε την, βιώστε την μέχρι το τελευταίο σας Κύτταρο. Οραματιστείτε τώρα το γεγονός όπως εσείς θα θέλατε, δώστε του την καλύτερη έκβαση για εσας. Εστιαστείτε και πλάστε το με λεπτομέρειες. Νοιώστε την ανίκητη δύναμη και το σθένος της καρδιάς σας, νοιώσε την έτοιμη να πραγματοποιήσει την μετάβασή σας. Πιστέψτε ότι, ως ήρωας της ζωής σας, θα τολμήσετε να κατακτήσετε τον άθλο σας. Μείνετε στον οραματισμό σας και επιτρέψτε να τραφείτε από αυτό το συναίσθημα. Ευχαριστήστε τον Ηρακλή, δώστε του πίσω το δέρμα του λιονταριού και συνεχίστε την πορεία σας στο δάσος.







Μπαίνοντας όλο και πιο βαθιά μέσα σε αυτό σας πλησιάζει ένα ελάφι και σας καθοδηγεί σε ένα μικρό ξέφωτο, όπου η Άρτεμις σας περιμένει και σας λέει: Αγαπημένε αναζητητή, μετέτρεψες τον πόνο σου διάμεσου της φωτιάς σε φως, την αδυναμία σου, με την δύναμη του λιονταριού σε σθένος και τώρα ήρθε η ώρα να θέσεις τον καινούριο σου στόχο. Μείνετε λίγο και στοχαστείτε τι είναι αυτό που η ουσία σας αναζητά και όχι μόνο η επιθυμία της προσωπικότητας. Βλέπετε το όραμα σας επάνω σε ένα στόχο. Δείτε το καθαρά και, σίγουρος, πάρτε το τόξο και το βέλος από την Άρτεμη, η οποία σας το προσφέρει με χαρά. Ρίξτε το βέλος σας προς το στόχο, νοιώστε όλη την ενέργεια σας να ενδυναμώνει το Γεγονός. Ευχαριστήστε την Άρτεμη και συνεχίστε την πορεία σας.

Περνώντας, φτάνετε σε ένα χωράφι. Εκεί σας περιμένει η Δήμητρα, που κρατά στα χέρια της ένα σακουλάκι σπόρους για εσάς. Ακούστε τη γλυκιά της φωνή να σας λέει: Εφόσον ξέρεις τον στόχο σου ποιά είναι η ποιότητα που θα χρειαστείς ώστε να τον υποστηρίξεις στην εκδήλωση και στην συντήρηση του;

Βάλτε το χέρι σας στο σακουλάκι, δηλώνοντας την ποιότητα που θέλετε να ενεργοποιήσετε και αμέσως τοποθετήστε το σπόρο στο σημείο του σώματος ή το Ενεργειακό Κέντρο όπου νοιώθετε ότι το χρειάζεται. Εάν δεν είστε σίγουρος, βάλτε τον στην καρδιά σας. Νοιώστε ότι το σώμα σας είναι ένα χωράφι, όπου με την γονιμοποιό ενέργεια της Δήμητρας, φυτεύετε το σπόρο της ποιότητας που θα ανθίσει από εδώ και εμπρός. Διοχετεύοντας μέσα σας το άρωμα, τον παλμό, τη δόνηση της ποιότητας που καλλιεργήσατε, ευχαριστήστε τη Δήμητρα για το δώρο της και συνεχίστε το δρόμο σας προς τον τελικό σας προορισμό, τον Ναό του Απόλλωνα. Τον βλέπετε ήδη επάνω στον λόφο εμπρός σας, προχωράτε προς αυτόν, ώσπου φτάνετε στις μαρμάρινες σκάλες του. Τις ανεβαίνειτε και εισέρχεστε στον ναό. Στο κέντρο του Ναού υπάρχει ένα υπέροχο σιντριβάνι, όπου δεσπόζει ένας μεγαλοπρεπής πράσινος Χαλαζίας λουσμένος, από το φως του ήλιου. Από το σιντριβάνι αναβλύζει η πηγή της Αγάπης, της Σοφίας και της Δύναμης. Νοιώστε το κάλεσμα της, είστε ευπρόσδεκτοι, να μπειτε και να βαπτιστείτε από το ενεργοποιημένο νερό του πράσινου Χαλαζία. Καθώς νοιώθετε το νερό του πάνω σας, ενεργοποιούνται τα αυρικά σας σώματα και τα Ενεργειακά σας Κέντρα πάλλονται με την δόνηση του. Κάθε του σταγόνα αντηχεί στα αυτιά σας το μήνυμα του.

Εσείς που οι ρίζες σας κρατάνε από την πνοή των άστρων και την φωνή της γης. Εσείς που η φυλή σας γνώρισε την γνώση, την γενναιότητα και την δύναμη της Ψυχής. Καλείστε να αναγεννήσετε μια νέα αρχή, με τη σοφία του παρελθόντος και την πίστη στο νέο όραμα. Ποιά είναι η δράση που εσείς αναλαμβάνετε για να βοηθήσετε να εγκαθιδρυθεί η καινούρια δόνηση επί της γης; Εγώ, ως Νέος καθοδηγητής του Φωτός, ο Πράσινος Χαλαζίας, παίρνω ενεργό δράση, για να ενεργοποιήσω το κύτταρο του Αρχαίου Έλληνα στην ανθρώπινη φυλή, που καλείται να ενωθεί με το Συμπαντικό Φως.

Βιώστε αυτή την ενέργεια. Ευχαριστήστε τον πράσινο Χαλαζία. Όταν είστε έτοιμοι, βγείτε από το σιντριβάνι. Καθήστε στο πάτωμα του Ναού, ξεδιπλώστε το νήμα της Αριάδνης κι αφήστε το δίπλα σας. Συγκεντρωθείτε στην καρδιά σας κι αναπνεύστε μέσα από αυτήν. Αφήστε τη να σας καθοδηγήσει χαλαρά πίσω, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε πριν ανοίξετε τα μάτια σας. Επιστρέψτε.



©ΤherapyWave.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου