Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ε... Ρε... γλέντια! ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! Ελεύθερος ο Χίος, αναρμόδιο το δικαστήριο... Σπίρτζη... πες αλεύρι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


"Μετά από τη δικονομική ένσταση περί αναρμοδιότητας του δικαστηρίου που κατέθεσαν οι... νομικοί σύμβουλοι του Στέφανου Χίου, (ο γνωστός Ποινικολόγος
Παύλος Σαράκης και η δικηγορική του ομάδα Φώτης Μποτίνης και Νίκος Λαδόπουλος), το δικαστήριο έκρινε απαράδεκτη πριν από λίγο τη συζήτηση της υπόθεσης κι έκανε δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης ενώ παρέπεμψε στην εισαγγελία την περαιτέρω διερεύνηση της, όπως αναφέρει το makeleio.gr. Και προσθέτει:
"Η μη εκδίκαση της υπόθεσης άφησε σύξυλους τους συνηγόρους του ζεύγους Σπίρτζη. Η πλευρά Σπίρτζη δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως αλλά δια μέσω των συνηγόρων τους, που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.
Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος έχει υποβάλει εναντίον τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα. Είναι μία καθαρή νίκη του Στέφανου Χίου και της νομικής ομάδας της εφημερίδος απέναντι στην μεθοδευμένη στόχευση του δημοσιογράφου από την κυβέρνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου