Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2016

Ξανθός ανήλικος τζιχαντιστής εκτελεί αιχμάλωτο στο Ιράκ

Σοκάρει το νέο βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος ε πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι να εκτελεί εν ψυχρώ έναν αιχμάλωτο των τζιχαντιστών στο Ιράκ.

Στο βίντεο το οποίο διαρκεί 15 λεπτά και φέρεται να έχει γυριστεί στη Μοσούλη του Ιράκ, πρωταγωνιστεί ένα μικρό ξανθό αγόρι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.
The prisoner is hooded at one point as the boy stands behind him with the gun
Το βίντεο φέρει τον τίτλο «But If You Return, We Will Return 3» και περιλαμβάνει τη θέση του Ισλαμικού Κράτους για τους βομβαρδισμούς σε βάρος του.

Το αγόρι είναι ντυμένο με στολή παραλλαγής και αρχικά απειλεί κρατώντας στα χέρια του ένα πιστόλι. Στα επόμενα πλάνα φαίνεται να βρίσκεται πίσω από έναν άνδρα ντυμένο με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των αιχμαλώτων του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος έχει δεμένα τα μάτια του.
The boy is handed the gun by an adult wearing similar combat fatigues
Κάποια στιγμή το αγόρι βγάζει από μια θήκη που έχει στον ώμο του το πιστόλι και το δίνει στον ενήλικα τζιχαντιστή που βρίσκεται στην πλάτη του. Αυτός οπλίζει και στη συνέχεια μαζί με το ξανθό αγόρι εκτελούν με μια σφαίρα τον αιχμάλωτο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου