Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2016

Θα ζητήσει τον λόγο καμία γαμιόλα ή να παραδεχθούμε, εν τέλει, ότι έχουν ισοπεδωθεί όλα, από μια καρικατούρα της σισιλιάνικης μαφίας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis


...και ερωτώ, τώρα, εγώ ο υπόδικος, διοτι έθιξα την "τιμή και την υπόληψη" ενός τελειωμένου, κατά τη γνώμη μου, καριόλη.

Αξιωματική αντιπολίτευση υπάρχει?


Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, του Ποταμιού, του αρχίδη του Λέβέντη υπάρχουν?
Κομμουνιστές βουλευτές υπάρχουν ή μήπως υπάρχουν πατριώτες Χρυσαυγίτες βουλευτές?
ιογραφική απάτη που συντέλέσθηκε, στον... τομέα της ενημέρωσης, από την Μεταπολίτευση μέχρι τώρα.
Ενας πρών Κνίτης, με μόνο προσόν την γλώσσα του προς τους Συριζαίους, τοποθετήθηκε, με άνωθεν εντολή πρόεδρος του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων και αφού αποψίλωσε το πρακτορείο από κάθε είδους ανταποκριτή εξωτερικού, άρχισε να δημοσιεύει, δια χειρός του ιδίου, δήθεν τηλεγραφήματα από το εξωτερικό, για να πείσει τους ιθαγενείς και τους μαλάκες μιντιακούς που του πληρώνουν ακόμη συνδρομή,για τα κυβερνητικά επιτεύγματα.
Τώρα όμως, αυτή η χοντροπατάτα, αυτός ο "ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας", διέβη τον δημοσιογραφικό ρουβίκωνα.
Οπως καταγγέλεται απ' όλες τις πλευρές, δημοσίευσε ένα δήθεν τηλεγράφημα από την Νέα Υόρκη, προκείμένου να ηρωποιήσει τον "προστάτη" του τον Παπά, ότι έπεσε θύμα παρακολούθησης δημοσιογράφων με...περούκες, την ώρα που έκανε τζόκινγκ με την γκόμενα στο Σέντραλ Πάρκ.
Αφησε να πλανάται ότι το τηλεγράφημα του το έστειλε ο απεσταλμένος του στην Νέα Υόρκη, για την δημοσιογραφική κάλυψη του ταξιδιού του ....Βλάκα, μέχρι την ώρα που κι' αυτός ο δημοσιογράφος (προς τιμήν του) λέει ότι δεν ήταν αυτός που έγραψε αυτό το τηλεγράφημα.
Κανένας, λοιπόν, απ' αυτά τα κοινοβουλευτικά σούργελα, δεν έχει το θάρρος να φέρει το θέμα στη Βουλή, να απαιτήσει να μάθει δια χειρός ποίου συντάχθηκε το επίμαχο τηλεγράφημα, για ΄ποιό σκοπό έτυχε τέτοιας δημοσιότητας και γιατί κανένας δεν μιλάει, για ν' αποκαλυθφεί η αλήθεια?
Κανένας από τα "μαχόμενα θηρία" της ΕΣΗΕΑ, δεν έχει τ' αρχίδια να κηρύξει μία στάση ή απεργία διαρκείας στο ΑΠΕ, μέχρι ν' αναγκασθεί το εν λόγω γλειφτρόνι να ομολογήσει την πράξη του.?
Εδώ μιλάμε για μία κατά συροήν εξαπάτηση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, με την δημοσίευση "πλαστών και ανυπόγραφων" δήθεν ρεπορτάζ που μόνον στόχο έχουν την προβολή της καθεστωτικής αντίληψης, ότι αυτή η "τραβεστί" κυβέρνηση βάλλεται από κέντρα διαπλοκής που θέλουν την αποχώρηση της.
Θα ζητήσει τον λόγο καμία γαμιόλα ή να παραδεχθούμε, εν τέλει, ότι έχουν ισοπεδωθεί όλα, από μια καρικατούρα της σισιλιάνικης μαφίας?
Εδώ μιλάμε για τον βίαιο βιασμό της ενημέρωσης από ένα χοντρό κτήνος και οι άλλοι περιμένουνε, να αναθρέψουνε το ....μπάρσταρδο.
Αντε, με φορτώσατε μαλάκες, πολύ με φορτώσατε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου