Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μια μυστική βιβλιοθήκη στην καρδιά του δάσους [ΦΩΤΟ]Κάποιοι διαλέγουν για τις ώρες της ανάγνωσης ένα καφέ. Άλλοι πάλι, προτιμούν τα ήσυχα μέρη, εκεί όπου μπορούν να αφεθούν, να βυθιστούν στις λέξεις, χωρίς τίποτα να διακόπτει τη μαγεία της ανάγνωσης.
Το ησυχαστήριο αυτό, στο δάσος της Νέας Υόρκης, είναι μία εξαιρετική ιδέα για τους βιβλιόφιλους που αγαπούν την ησυχία.

Σχεδιασμένο από την αμερικανική εταιρεία Studio Padron, ονομάζεται Hemmelig Rom (που στα νορβηγικά σημαίνει «μυστικό δωμάτιο»).

Πρόκειται επί της ουσίας για μία μαύρη καμπίνα 200 τ.μ., κατασκευασμένη από ξύλο βελανιδιάς.Στο εσωτερικό υπάρχει ένα κρεβάτι, μια πολυθρόνα, ένα γραφείο και μια ξυλόσομπα.Το Hemmelig Rom ή «μυστικό δωμάτιο» είναι μια απομονωμένη βιβλιοθήκη - ξενώνας στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, κατασκευασμένη από βελανιδιές, μέσα σε ένα δάσος από βελανιδιές.Τα κενά μεταξύ των κορμών της βελανιδιάς στο εσωτερικό του ξενώνα χρησιμεύουν ως ράφια.Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει μία νύχτα στο δάσος με τις βελανιδιές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου