Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με τη μασονική μεγάλη Στοά της Ελλάδος! Mε την ευκαιρία... σε πόσες δικαστικές υποθέσεις εμπλέκεται ο μασόνος "δικηγόρος ελληνοποιήσεων" & σε ύπνωση οι δικαστικές έρευνες; Πόσες υποθέσεις, από στοές σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι "χαμένες" στα συρτάρια "αδέκαστων" δικαστών; Πόσοι δικαστές, πολιτικοί, αλλά και υπουργοί συμμετέχουν στην εεγκληματική μασονία;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης καλούνται να δώσουν ο λογιστής της μεγάλης Στοάς της Ελλάδος και συνεργάτες του οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στο επίκεντρο οικονομικού σκανδάλου εκατομμυρίων.
Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης καθώς και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σ’ αυτήν σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων μετά από έρευνα που διενήργησαν τόσο η Οικονομική Αστυνομία όσο και οι εισαγγελικές αρχές.
Η υπόθεση μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών όταν μέλος της Τεκτονικής Στοάς μίλησε για παρατυπίες στη διαχείριση των συνδρομών των μελών. Η Οικονομική Αστυνομία που διενήργησε τον έλεγχο διαπίστωσε διαρροές δύο εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια των ετών 2006-2015. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα προέκυψε ακόμα ότι η Στοά δεν κατέβαλε ΦΠΑ και ότι δεν είχε εκδώσει ούτε καν ΑΦΜ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη το ΣΔΟΕ προχώρησε στον άμεσο καταλογισμός απόδοσης ΦΠΑ ύψους 28.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου