Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Παρήγγειλε παϊδάκια και της έφεραν κάτι που θύμιζε πόδια σκύλου και έγινε viral στο Ίντερνετ


Είναι γνωστό ότι καμιά φορά το φαγητό που παραγγέλνεις από το σπίτι σου δεν έχει και πολλή σχέση με αυτό που φτάνει στο σπίτι σου. Βεβαίως, στην περίπτωση της Άσλεϊ Τζέφερσον από το Χάβρε ντε Γκρέις του Μέριλαντ (ΗΠΑ) αυτό φαίνεται ότι...παράγινε, καθώς αυτό που της έφεραν όταν παρήγγειλε από κινέζικο εστιατόριο παϊδάκια, θύμιζε περισσότερο (και μάλλον ήταν, αν κρίνει κανείς από το ότι φαίνονται να έχουν νύχια πάνω τους) πόδια σκύλου.




Η ίδια κατέγραψε το βίντεο και το ανέβασε στο Facebook, και ομολογουμένως είναι από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που μπορεί να φανταστεί κανείς όταν σκέφτεται τη λέξη «ντελίβερι».

Από πλευράς του, το εστιατόριο κατέφυγε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της, ανεβάζοντας και αυτό με τη σειρά του φωτογραφίες για να δείξει ότι δεν πρόκειται για «πόδια σκύλου», αλλά για φυσιολογικά παϊδάκια, καθώς και το σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία του Μέριλαντ.
Η Τζέφερσον με τη σειρά της απάντησε ξανά, λέγοντας ότι ήταν η προσωπική της άποψη και ότι είχε επισημάνει πως θα έστελνε το φαγητό για δοκιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου