Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2016

Ρασοφόρος και... πολιτευόμενος όπως στα '80!- Οι ψευδείς, ρατσιστικές αλλά και "αυριανίστικες" αναρτήσεις του Β. Κεγκέρογλου τις τελευταίες ημέρες (εικόνες)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...































































Η ψευδής ανάρτησή του στο twitter ότι ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας δήλωσε πως "Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις & η έκφραση απόψεων", έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων για το γεγονός ότι ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου (και ρασοφορεμένος "Μέγας Άρχων" από την Εκκλησία της Κρήτης, για το ρουσφέτι της υπουργίας του, μην το  ξεχνάμε), 
επέλεξε να πολιτεύεται με ψευδείς αναφορές. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που "ταΐζει" του ψηφοφόρους του με ψεύτικες αναφορές. Βέβαια αυτή τη φορά το παράκανε, γιατί ουσιαστικά "ανακοίνωσε" πως υπήρξε "δήλωση κατάλυσης του πολιτεύματος"! Το ερώτημα είναι αν ήταν ένας πολίτης που δεν είχε τη βουλευτική ασυλία να κάνει ό,τι θέλει και να μένει ατιμώρητος, θα διέσπειρε ποτέ ψευδείς ειδήσεις με πολύ πιθανή τη δικαστική καταδίκη του;
Για εκείνους που τον παρακολουθούν και τον γνωρίζουν, πάντως, δεν είναι κάτι καινοφανές. Συχνά, πέρα από τις τοποθετήσεις του σε στιλ "Αυριανής" της δεκαετίας του '80, πέρα από την προσπάθειά του να κάνει το άσπρο μαύρο, ισχυριζόμενος ότι όλα τα κακά έγιναν σε 1,5 χρόνο, κάνει χρήση αναληθειών!
Μόνο τις τελευταίες ημέρες, εκτός από την ψευδή αναφορά του για τον πρόεδρο του ΣτΕ (κι όχι ΣΕ, όπως έγραψε) έχει κάνει και άλλες, που πέρασαν μάλλον απαρατήρητες.

Για παράδειγμα, έγραψε ότι ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας "εκθείασε" την περίοδο της δικτατορίας Μεταξά, της κατοχής, του εμφυλίου, του μεταμφυλιακού καθεστώτος και της χούντας! Αυτή ήταν μια "δήλωση" όπως του αυτή που φυσικά δεν έκανε ο πρόεδρος του ΣτΕ...


Ή ότι ο Α. Τσίπρας θα ταξίδευε στη Νέα Υόρκη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη, για να υπονοήσει ότι "έκλεισε η συνεργασία"!


Έχει κι άλλα. Για παράδειγμα, με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κούλε δήλωσε ότι δεν θα παραστεί επειδή το υπουργείο Πολιτισμού σπατάλησε, σε περίοδο λιτότητας, πάνω από 55.000 ευρώ για τις εκδηλώσεις. Έχει καμιά σημασία που το υπουργείο τον διέψευσε και ανακοίνωσε πως τα εγκαίνια δεν κόστισαν ούτε ευρώ στο υπουργείο;



Ή για εκατοντάδες "διορισμούς" στην ΕΡΤ!


 Δεν είναι όμως μόνο οι ψευδείς αναφορές που τον εκθέτουν. Στην ιστορία με το προσφυγικό στην Κρήτη, αυτή που ξεκίνησε ο πρώην συνέταιρός του στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, επίσης βουλευτής Ηρακλείου και επίσης γραμματέας στο δικό του κόμμα, Λ. Αυγενάκης, ακολούθησε ο ίδιος! Διαβάστε τί είχε τουιτάρει τότε, που έβγαιναν πολλοί "με τα πιστόλια στη μέση", σε περίπτωση φιλοξενίας των 2.000 προσφύγων.

 Αν κανείς διαβάσει και μια άλλη ρατσιστική δήλωσή του περί "ηλικιωμένου υπουργού" μπορεί να βγάλει και άλλα συμπεράσματα για τη "δημοκρατική συμπεριφορά" του κ. Κεγκέρογλου...


 Όλα τα άλλα, τώρα, ας θεωρήσουμε ότι εντάσσονται στην πολιτική του δράση, που θυμίζει "Αυριανή" στις "δόξες" της. Ότι, για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός είναι όμοιος με τον... Σώρρα ή ότι η κυβέρνηση είναι χουντική κι έχει εκπροσώπους "Γεωργαλάδες". 
Το ότι βγαίνει να στηρίξει το χρήμα των καναλαρχών, και να δώσει άφεση στην ανομία δεκαετιών, δεν πρέπει να κάνει και τόση εντύπωση. 
Φυσιολογικά πράγματα...








Δεν είναι πλάκα!- Ο Β. Κεγκέρογλου... κάνει θαύματα και η εκκλησία τον έκανε "μέγα άρχοντα"! - Έβαλε και... ράσο! (φωτογραφίες)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου