Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ: Ο «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ

Ο «μικροσκοπικός» άνθρωπος με φόντο τον τεράστιο κόσμο

Βουλιαγμένοι πολλές φόρες μέσα στην καθημερινότητά μας και τον εγωισμό μας μερικές φορές ξεχνάμε πως στην πραγματικότητα όλος μας ο κόσμος και το μικροσύμπαν της ζωής μας δεν είναι παρά μια κουκκίδα, δεν είμαστε παρά «ένα μικρό ψάρι σε μια τεράστια λίμνη».

Αυτό ακριβώς επιδιώκει να αναδείξει ο 20χρονος φωτογράφος Andrew Studer από το Όρεγκον που γυρίζει τον κόσμο αποτυπώνοντας στο φακό του τον άνθρωπο με φόντο τεράστια κι επιβλητικά φυσικά τοπία. Τη στιγμή, ίσως, όπως γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης στον «Αλέξη Ζορμπά», που «αρχίζει η ποίηση».

Στις ΗΠΑ ο 20χρονος έχει φωτογραφίσει σπήλαια στη Γιούτα, καταρράκτες στην Ουάσινγκτον και τον έναστρο ουρανό στη γενέτειρά του, το Όρεγκον. Έχει επίσης φωτογραφίσει το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία, τις λίμνες του Καναδά και τις παραλίες της Χαβάης.

«Πολλές φορές ο άνθρωπος στις φωτογραφίες είμαι εγώ, στήνω την κάμερά μου στο τρίποδο και βγάζω από μακριά τις φωτογραφίες. Όταν δεν είμαι εγώ, ‘ποζάρει’ κάποιος φίλος μου», λέει ο νεαρός φωτογράφος στη Daily Mail.
hotothgatgars7
hotothgatgars1
hotothgatgars2
hotothgatgars3
hotothgatgars4
hotothgatgars5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου