Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 19, 2016

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΟΣ Δ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΟΣ Δ...

Είναι δεδομενο ότι πριν ακομη να ερθει ο Σωτηρας Χριστος στην Γη, οι εωσφοριστες μισουσαν και μισουν κάθε τι Ελληνικο. Βεβαια το απογειον της εξαγριωσεως των εωσφοριστων, είναι ο ερχομος του Χριστου στην γη, η ανασταση, τα θαυματα, η διδασκαλιες για αγαπη και βοηθεια στον συνανθρωπο, η απελευθερωση του Ελληνικου λαου από τα δεσμα των αρχαιων ρωμαιων, και η δημιουργια για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

 Εκτοτε οι εωσφοριστες χρησιμοποιουν κάθε είδους ψεματος, για να "πεισουν " τους αμαθεις, ότι αυτό το κρατος δεν "ηταν Ελληνικο", και ότι εκανε "κακο" στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. Μεταξυ αλλων ένα από τα ψεματα για τα οποια μιλουν είναι το "κλεισιμο" των Φιλοσοφικων σχολων. Ο Ιουστινιανος ο α,το 529 μ.Χ. έκλεισε της Φιλοσοφικές σχολές, απαγόρευσε να διδάσκουν "Φιλοσοφία".

 Oλα αυτά διοτι οι τελευταίοι νεοπλατωνικοί Ιάμβλιχος και Πρόκλος δεν ήσαν τόσον φιλόσοφοι αλλα ιερείς μιας φανταστικής και ανυπάρκτου θρησκείας» (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.457). Το χειροτερο όμως ηταν ότι οι φιλοσοφικες οι σχολές των Αθηνών είχαν μεταβληθεί σε κέντρα άσκησης της μαυρης μαγείας, γεγονός που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό της το 529μ.χ. 

Πολύ σωστη η ενεργεια, του Ιουστινιανού, να κλεισει τα κεντρα μαυρης μαγειας του εωσφορικου δωδεκαθεου. Στους χρόνους που κατέρρεε η ειδωλολατρία, η μαγεία και η δεισιδαιμονία είχαν λάβει αφάνταστες διαστάσεις. Όπως μας πληροφορούν συγγραφείς της εποχής, όπως ο Λουκιανός, η μαγεία είχε καταλάβει πρωτεύουσα θέση στις λαϊκές μάζες. Επειδή όμως το αιμα νερο δεν γινεται, οι φιλοσοφικες σχολες θα ανοιξουν εκ νεου με την ανοδο του πρωτου Ελληνα στον θρονο του Ηρακλειου ,από την Καππαδοκια. Με την ανοδο του Ελληνα Ηρακλειου ανοιξαν αμεσως οι Φιλοσοφικες πανεπιστημιακες σχολες.

 Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα. Οι σπουδαστες διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. Ξακουστες εμειναν οι ανωτατες φιλοσοφικες σχολες, πανδιδακτηριον, η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της Μαγναυρας, η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη των Μαγγανων, κλπ . Στις σχολες αυτές ξεχωριζουν οι πολύ μεγαλες μορφες της μεσαιωνικης Ελληνικης φιλοσοφιας ο Στεφανος τον Αλεξανδρινος. Ο Στεφανος διδαξε μουσικη, γεωμετρια, αστρονομια. Παραλληλα ο Στεφανος εγραψε , μελετες για Πλατωνα , Αριστοτελη, Ιπποκρατη, Γαληνο. Ο Γαλλος καθηγητης της χημείας Berthelot Perrie σε λογο στην Γαλλικη ακαδημια , επιστημων (18 Μαιου 1900 μ.Χ.), ειπε ότι ο Στεφανος ηταν ο κορυφαιος επιστήμονας της εποχης του. Ο πρύτανης Λεων ο μαθηματικος, ηταν γεωμέτρης, αστρονόμος, φιλόσοφος. 

Ο Λεων προετοιμασε για να εκδωθουν εκ νεου τα εργα του Αρχιμηδη , του Ευκλειδη, του Απολλωνιου του Πυργαιου, του Πτολεμαιου. Τα Εργα αυτά βρίσκονται αυτην την στιγμη στο πανεπιστημιο της Οξφόρδης. Ο Ιδιος εγραψε της προσωπικες του παρατηρήσεις, επανω στους Ευκλειδη και Αρχιμηδη. Ο Λεων, είναι ο πρωτος που εισηγαγε τα γραμματα στην Αλγεβρα, ενώ κατοπιν εντολης του Μιχαηλ του γ . Ο Λεων ειχε παει για πολλα χρονια σε μοναστηρι στην Ανδρο , οπου βρηκε και μελετησε, επι πολλα ετη σπανια βιβλια των Αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων. Οι Τρεις Ιεραρχες σπουδασαν την Αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια και Ρητορικη, στην Αθηνα. Οι Τέσσερις κατ ουσιαν ιεραρχες (Γρηγοριος Νυσσης), εγιναν για λιγο χρονικο διαστημα , επαγγελματιες ρητορες. Οι Τέσσερις ιεραρχες , εχωντας πολύ υψηλες γνωσεις επανω στον Πλατων , εκαναν το αυτονοητο. Ενωσαν δηλαδή, τα εκ φυσεως ενωμενα, τα οποια είναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος , με τον Χριστιανισμο. Αυτό συνεβη διοτι ειχαν της ιδιες ηθικες αξιες, της ιδιες ιδεολογιες. Χωρις, τον Αριστοκλή (Πλατων), ο χριστιανισμος θα παρεμενε μια απλη θρησκεια.


Όλα αυτά διοτι ,την μοναδικη αληθινη θρησκεια , ολους εκεινους τους αιωνες , την κυνηγουσαν αλύπητα οι Εωσφοριστες "νεοταξιτες ,με στοχο να την εξαφανισουν, ειτε να την περιορισουν. Με την εισοδο των Παλτωνικων ιδεων ο Χριστιανισμος,εγινε αμεσως κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες. Ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια του κοσμου, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται δια παντος χωρις να κινδυνευει από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες (μεχρι σημερα) οι εωσφοριστες. Φυσικα δεν υπαρχουν λογια για την ανωτατη φιλοσοφικη σχολη του καλογερου Νικηφορου Βλεμμυδη, στην Μικρα Ασια (Εφεσσο),οπου η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια εφτασε στο απογειο της, ειδικα σε επιπεδο γεωμετριας, κατά την μεσαιωνικη εποχη. 

Ο Ιδιος ο Ηρακλειος δημοσιευσε της επιστημονικες εργασιες του με τιτλους, υπόμνημα εις την μεγαλην του Πτολεμαιου συνταξιν. Η δευτερη εργασια ειχε τιτλο,περι κατασκευης, σφαιρας του αρατου. Αξιος αναφορας μεταξυ αλλων και ο αυτοκρατορας Κωνσταντινος ο Προρφυρογεννητος,. Το παράδειγμα των τριων ιεραρχων, ακολουθουν παρα πολλοι επισκοποι,και ιερεις, τους επομενους αιωνες, όπως ο πατριάρχης Φωτιος, που ζητουσε, να μελετουν οι χριστιανοι, εκτος από τον αγια γραφη και τους αρχαιους φιλοσοφους. Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε ότι τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο "μυστικο " επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 

Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. ΚΑΝΕΝΑ εθνος, από καταβολης κοσμου, δεν μπορεσε να επιτυχει κατι τετοιο. Οι μονοι που το εκαναν για μια και μοναδικη φορα ηταν οι προγονοι μας, οι Ελληνες του μεσαιωνα. 

Επισης, ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της "νεας" ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της "νεας" ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο. Απο όλα αυτά τα προαναφερομενα εξαιρείται ένα μικρο μερος των λαων αυτων ανα τους αιωνες, βαση της παγκόσμιας Ελληνικης μαθηματικης σταθερας μετρον αριστον, και μηδεν αγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου