Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Τουριστική ατραξιόν η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στην ΠορτογαλίαTour στις τοποθεσίες που σχετίζονται με την προ ετών εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού, το οποίο συνεχίζει να αγνοείται, διοργανώνει ένας ηλικιωμένος Βρετανός, διαφημίζοντάς το ως "το δικό μας Mission Impossible"

Την προ ετών εξαφάνιση της 3χρονης Βρετανίδας Μαντλίν ΜακΚαν κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία, εκμεταλλεύεται ένας άνδρας, διοργανώνοντας tour στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

NINTCHDBPICT000005362224


Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ηλικιωμένος Βρετανός, ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους τουρίστες στις τοποθεσίες του θερέτρου Πράια Ντα Λουζ, στο Αλγκάρβε, που σχετίζονται με την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού. Το περίεργο αυτό tour που ονομάζεται "Luz Challenge" περιλαμβάνει επίσκεψη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια και στο οποίο εθεάθη τελευταία φορά η Μαντλίν τον Μάιο του 2007, στους δρόμους γύρω απ' αυτό και στο tapas bar όπου δείπνησαν οι γονείς της το βράδυ της εξαφάνισή της.

The tapas bar where Gerry and Kate went for dinner on the night Maddie went missing

Στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης επίσκεψη στην εκκλησία, όπου κάποια στιγμή επικεντρώθηκαν οι έρευνες μετά από πληροφορίες ότι ένας ενήλικος ίσως την σκότωσε και τοποθέτησε το άψυχο σώμα της σε φέρετρο άλλου νεκρού, όπως και σε δρόμο, όπου ένας μάρτυρας είπε ότι είδε έναν άνδρα να την μεταφέρει με κατεύθυνση προς την παραλία.

The church in Luz where Kate and Gerry McCann went regularly
Ο διοργανωτής μάλιστα δεν σταματάει εκεί, καθώς ζητάει από τους τουρίστες να τοποθετηθούν στο ερώτημα αν οι γονείς του παιδιού εμπλέκονται στην υπόθεση. Να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη ξενάγηση, η οποία γίνεται δωρεάν, την προωθεί και μέσω blog. "Αν επισκεφτείς το Λουζ, σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου γιατί θέλω να σου δείξω την πραγματικότητα. Είναι το Luz Challenge. Η δική μας εκδοχή του Mission Impossible. Θα πρέπει να καταλήξεις στον τρόπο, με τον οποίο οι ΜακΚαν, για οποιονδήποτε λόγο, εξαφάνισαν το πτώμα της Μαντλίν και αυτό δεν βρέθηκε ποτέ ", αναφέρεται στο εν λόγω blog.
Kate and Gerry McCann hold an age-progressed police image of their daughter during a news conference to mark the 5th anniversary of the disappearance of Madeleine McCann, on May 2, 2012
Οι έρευνες για την Μαντλίν, η οποία αν ζει σήμερα θα είναι 13 ετών, κράτησαν σχεδόν μία δεκαετία, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσουν λόγω έλλειψης χρημάτων. Τον Αύγουστο η αστυνομία δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να εξεταστούν αλλά η χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών αρκεί για πέντε μήνες ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου