Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2016

Εστιατόριο σερβίρει… πολυπολιτισμικό φαγητό που φτιάχνουν γιαγιάδες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
perierga.gr - Εστιατόριο σερβίρει... πολιπολιτισμικό φαγητό που φτιάχνουν γιαγιάδες!
Δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση σε ένα εστιατόριο παγκόσμιας κλάσης για να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα: Μερικά από τα καλύτερα πιάτα στον κόσμο μπορούν να βρεθούν ακριβώς στην κουζίνα της γιαγιάς. Ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης σερβίρει αυθεντικά χειροποίητα πιάτα στους πελάτες του που μαγειρεύουν γιαγιάδες από διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς.

Στην “Enoteca Maria” οι γιαγιάδες έχουν πάρει τη θέση των σεφ και τα πάνε περίφημα! Ο ιδιοκτήτης Jody Scaravella εμπνεύστηκε την ιδέα από τη δική του γιαγιά που μαγείρευε υπέροχα αλλά και από τις φίλες της που έφτιαχναν τα φαγητά από τις πατρίδες τους… Βάζοντας μια αγγελία για… γιαγιάδες-μαγείρισσες από διάφορα μέρη του κόσμου έφτιαξε την ομάδα του στην κουζίνα και πλέον διαφορετικοί πολιτισμοί και εθνότητες; αντιπροσωπεύονται επάξια στα… τραπέζια του! Από τη Συρία, την Πολωνία και τη Νιγηρία μέχρι τη Βενεζουέλα, την Τουρκία και τη Γαλλία, το εστιατόριο μπορεί να παινεύεται για τις… διεθνείς γιαγιάδες του που κάνουν θαύματα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου