Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2016

Μπορείς να καταλάβεις τι πάει λάθος μ' αυτές τις φωτογραφίες;

Ένας λογαριασμός στο Instagram μας προτρέπει να αναζητήσουμε το κρυμμένο νόημα των φωτογραφιών ενός μοντέλου 


Ένας ψεύτικος λογαριασμός στο Instagram χρησιμοποιεί τις λαμπερές φωτογραφίες ενός μοντέλου και ζητά από το κοινό να ανακαλύψει το βαθύτερο νόημα των εικόνων.





Ο λογαριασμός του 25χρονου μοντέλου από το Παρίσι έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο και εκ τότε έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 50.000 ακολούθους.
 
Η Louise Delage ποζάρει όλο χάρη σε γοητευτικές τοποθεσίες, στο σπίτι, στη δουλειά και σε πολλές της καθημερινότητάς της, ωστόσο στις φωτογραφίες που ποστάρει, αδιάκοπα, στο διαδίκτυο υπάρχει ένα κοινό στοιχείο, το οποίο ελάχιστοι από τους ακολούθους της έχουν παρατηρήσει.
 
Τον λογαριασμό εμπνεύστηκε μια εταιρία, η BETC, που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων.
 
Σ' αυτή την περίπτωση στόχο αποτελεί η ενημέρωση του κοινού για την εξάρτηση των νέων στο αλκοόλ. Γι' αυτό και σε κάθε φωτογραφία του μοντέλου υπάρχει πάντα κάποιο ποτό, γεγονός ωστόσο που λίγοι από τους χρήστες του διαδικτύου αντιλαμβάνονται.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου