Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Υπόθεση Μπέν: "Η μητέρα του Μπεν θα έπρεπε να ντρέπεται" - Ο γιος του Ντίνου Μπάρκα ξεσπά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο πατέρας μου κατηγορείται πως σκότωσε ένα μικρό παιδί και η φωτογραφία του έχει...
δημοσιευτεί παντού, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη, δηλώνει ο Βαλάντης Μπάρκας

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του χειριστή ενός εκσκαφέα, του Ντίνου Μπάρκα, έχει συνδεθεί στενά με την υπόθεση του μικρού Μπεν, καθώς η αστυνομία πιστεύει πως το άτυχο αγόρι καταπλακώθηκε από το μηχάνημα που χειριζόταν ο Μπάρκας.Μια ημέρα μετά το κλείσιμο της υπόθεσης και τις δηλώσεις της Κέρι Νίνταμ, η οποία σχολίασε: «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση ο Ντίνος Μπάρκας», ο γιος του χειριστή εκσκαφέα, Βαλάντης Μπάρκας, ξέσπασε σε συνέντευξή του στη βρετανική Daily Mail. Ο άντρας εμφανίστηκε οργισμένος, καθώς υποστηρίζει πως χαρακτηρίζουν τον πατέρα του δολοφόνο, χωρίς την παραμικρή απόδειξη.
Ο Βαλάντης Μπάρκας, σχολίασε πως η οικογένεια του συνεργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια με τους ερευνητές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ενώ ξέσπασε, δηλώνοντας: «Η Κέρι Νίνταμ θα έπρεπε να ντρέπεται. Είμαστε πάρα πολύ ταραγμένοι από αυτά που δήλωσε σχετικά με τον πατέρα μου, ότι δηλαδή θα πρέπει να καίγεται στην κόλαση».Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ο πατέρας μου κατηγορείται πως σκότωσε ένα μικρό παιδί και η φωτογραφία του έχει δημοσιευτεί παντού, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη. Έχω παραμείνει ήρεμος σε όλο αυτό. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Έχουμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε».Ο γιος του Ντίνου Μπάρκα σημείωσε πως ο πατέρας του ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, και τόνισε: «Είναι εύκολο να κατηγορείς έναν νεκρό. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει και το όνομα του σπιλώνεται. Ήταν ένας πανέμορφος άνθρωπος. Τον σέβονταν όλοι. Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα μου και ο Θεός τους θέλει κοντά του τους καλούς ανθρώπους».Ο Ντίνος Μπάρκας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν έναν χρόνο, ήταν χειριστής ενός εκσκαφέα δίπλα από το σπίτι που έμενε η οικογένεια Νίνταμ. Τον περασμένο Μάιο ένας άντρας, ο οποίος εργαζόταν με τον Μπάρκα εκείνη την περίοδο, έδωσε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση, ισχυριζόμενος πως το μηχάνημα που χειριζόταν ο Μπάρκας σκότωσε τον μικρό Μπεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου