Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Γιατί ο σύντροφός σου αποφεύγει τα φιλιά την ώρα του σεξ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που το αγόρι σου δεν σε φιλάει με πάθος τη στιγμή του μεγάλου πάθους;
ΛΥΔΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ


Αντιμετωπίζεις κι εσύ αυτό το θεματάκι που στο ζενίθ της ερωτικής επαφής ψάχνεις τα χείλια του και καταλήγεις να κάνεις "σμουτς" στο αυτί, στο λαιμό, στον αέρα, κάτι που δεν είναι το στόμα του; Μα γιατί κάποιοι άντρες δεν φιλάνε τις παρτενέρ τους όπως στις ταινίες να γίνει χαμός;

Απάντηση: Το ξεχνάνε. Αυτό. Τέλος θέματος.

Καμία πλάκα δεν κάνουμε, καθόλου δεν παίζουμε με τον πόνο σου, αυτή είναι η (πικρή) αλήθεια πολύ συνοπτικά.

Οι άντρες, σε σύγκριση με τις γυναίκες δεν πετάνε τη σκούφια τους με το multitasking. Ένα πραγματάκι τη φορά αρκεί για εκείνους. Ο αρσενικός εγκέφαλος δεν θέλει πολλά μέτωπα ανοιχτά ταυτόχρονα, μπουκώνει και το χάνει.

Ειδικά για το περιστασιακό σεξ, αν τους ρωτήσεις, θα σου απαντήσουν πως "δεν τους βγαίνει". Άλλοι πάλι, θεωρώντας πως τα φιλιά είναι τρόπος εκδήλωσης συναισθημάτων, ντρέπονται να εκφραστούν ή να φερθούν πολύ τρυφερά. Όταν όμως αυτό συμβαίνει στη σχέση κι επαναλαμβανόμενα, είναι πρόβλημα.

Σε γενικές γραμμές όταν οι άντρες κάνουν σεξ, εστιάζουν στο σεξ, δηλαδή στη διείσδυση και σ' ό,τι σχετίζεται πολύ άμεσα μ' αυτό ή σε οτιδήποτε άλλο μπορούν ν' απολαμβάνουν ταυτόχρονα χωρίς να κοπιάζουν καθόλου γι' αυτό. Για παράδειγμα, αν τον δεις να στρέφει το βλέμμα προς την τηλεόραση ενώ κάνετε σεξ, αντί να σε φιλάει παθιασμένα, μην τον αποπάρεις, είδε φως και γύρισε. Πάρε το κεφαλάκι του και φέρ'το εκεί που θες.

Στην περίπτωση όμως που κάποτε σε φιλούσε και τώρα δεν το κάνει πια, ο λόγος μάλλον είναι άλλος. Συζήτησέ το μαζί του για να δεις τι συμβαίνει με αυτού του είδους την άρνηση.

Όπως και να 'χει το να διαπραγματεύεσαι τα φιλιά με τον σύντροφό σου είναι μία δυσάρεστη κατάσταση που δεν αξίζει σε καμία και κανέναν. Μην ρίξεις το θέμα κάτω από το χαλί για να μη δημιουργήσεις ένταση. Είναι ανάγκη σου. Διεκδίκησέ το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου