Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 25, 2016

Αυτή η "Λούγκρα"... μας κόστισε γύρω στα 100 δις ευρώ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχετικό, 18 Φλεβάρη 2015... όταν όλοι ήταν "ερωτευμένοι" με τον σύμβουλο του ΓΑΠ και κατόπιν μέντορα του Alex: Πως ο Κύκνος έγινε Chicken...
Nikos Roussis



Οταν λοιπόν αυτή η "Λούγκρα", που μας κόστισε γύρω στα 100 δις ευρώ, είχε αναλάβει την περήφανη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και νόμιζε ότι με τα "ουάου" και τ' άλλα αδελφίστικα θα τους τουμπάρει, είχα γράψει ΠΡΩΤΟΣ και ΜΟΝΟΣ εδώ μέσα ότι:
Πάγια τακτική των...δανειστών-τοκογλύφων, όταν κάποιος χρωστάει και αρνείται να πλερώσει, είναι να του στέλνουνε κάνα δυό παλληκάρια, να τον συνετίσουν με το μαλακό και να του πούν ότι κάτι θα πρεπει να κάνει με την εξόφληση του χρέους.
Αν αυτός δεν συμμορφωθεί, η επόμενη κίνηση είναι να του κατασχέσουνε το αυτοκίνητο ή το σπίτι κι' αν επιμένει να μην πληρώνει, να στείλουνε κάποιους άλλους και να του κόψουψε δυό δάκτυλα από το χέρι.
Κι' αν, είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί νομίζει ότι θα του χαρίσουνε τα χρέη, τον βάζουνε κάτω, τον πατάνε στην κοιλιά, μέχρι να βγούν τ' άντερα του από τον κώλο, τον απομονώνουνε και αφού τον κωλοσκεσίσουνε, τον ρίχνουνε ερείπιο στη κοινή χλεύη.
Θέλω να πώ δηλαδής ότι, κακώς χαρακτηρίζεται "΄βομβα" η απαίτηση του ΝτάΪσεμπλουμ , να πάρει κι' άλλα μέτρα περιοριστικά η κυβέρνηση και για μετά το 2018.
Για μένα αναμενόμενο ήταν και μάλιστα άργησε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου