Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Κρατηθείτε! Με 2.500 ευρώ αμείβεται ο υπάλληλος της Βουλής που πηγαίνει το νερό στους ομιλούντες...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πρόκειται για ένα από τα πιό διάσημα πρόσωπα της Βουλής καθώς η φυσιογνωμία του φιγουράρει στις τηλεοράσεις πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του Κοινοβουλίου.


Κι αυτό γιατί ο «νερουλάς» είναι ο υπάλληλος υπεύθυνος να φέρνει ένα καθαρό ποτήρι νερό κάθε φορά που αλλάζει ο ομιλητής. Φανταστείτε πόσες φορές ανεβοκατεβαίνει όταν υπάρχουν ολοήμερες συνεδριάσεις. Ο υπάλληλος αυτός είναι μισθοδοτούμενος από την Βουλή και αμοίβεται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.500 € μηνιαία. Και να σκεφτείτε ότι πολλές φορές τα βρίσκει έτοιμα τα ποτήρια στο δίσκο.

1 σχόλιο:

  1. Διαχρονικά σ αυτή τη χώρα οι κάθε είδους "νεροκουβαλητές" περνούσαν καλύτερα απ' τους έντιμους εργαζόμενους πολίτες. Δε βλέπω τίποτε το περίεργο λοιπόν στον νεροκουβαλητή της Βουλής.
    Αν σκεφτείτε μάλιστα ότι σ αυτή τη χώρα περνάνε ακόμα καλύτερα οι κάθε είδους γλυφτες χαφιέδες κ ανίκανοι, τότε το πράγμα αποκτά τις πραγματικές του διαστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή