Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Η λεπτομέρεια στις σέξι φωτογραφίες, που πρόδωσε την απιστία τηςΕίχε πει πως είχε πάει μόνη της στην Ατλάντα, όμως μια λεπτομέρεια στις σέξι φωτογραφίες που έστειλε μαρτυρούσε το αντίθετο


Χμμμ, όμως ξεχνά πως το δωμάτιο δεν είναι κλεισμένο στο όνομά της! Ο σύντροφός της ανακάλυψε, τηλεφωνώντας στο ξενοδοχείο πως το δωμάτιο είχε κρατηθεί από το αφεντικό της!

"Δε το πιστεύω πως με θεωρείς τόσο χαζό", της λέει, "οργανώνοντας ταξίδι με το αφεντικό σου, προσποιούμενη πως είσαι μόνη... ήξερα πως κάτι έτρεχε μεταξύ σας... Παρεμπιπτόντως φαίνεται η βαλίτσα του στη φωτογραφία που μου έστειλες και μην προσπαθήσεις καν να αρνηθείς κάτι από αυτά".

"Όταν γυρίσεις, όλα σου τα πράγματα θα σε περιμένουν έξω στον κάδο σκουπιδιών, να περάσετε καλά"..., της έγραψε. Η όλη ιστορία έγινε γνωστή μέσω του Reddit , όπου δημοσιεύτηκαν τα μηνύματα του ζευγαριού, ωστόσο δεν έγινε γνωστό τι και αν του απάντησε η κοπέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου