Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 20, 2016

Βρετανίδα καταγγέλλει ξενοδοχείο οργίων στην Κύπρο: «Ήταν θολή η πισίνα από το σπέρμα»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η 26χρονη καταγγέλλει πως πρόκειται για ένα ξενοδοχείο οργίων όπου οι πελάτες του έκαναν δημόσιο σεξ και υπήρχαν παντού ...
χρησιμοποιημένα προφυλακτικά

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι της 26χρονης Βρετανίδας Chelsea Stark στην Κύπρο καθώς το ξενοδοχείο το οποίο επέλεξε να μείνει στην Αγία Νάπα κάθε άλλο παρά ονειρικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η ίδια καταγγέλλει πως πρόκειται για ένα ξενοδοχείο οργίων όπου οι πελάτες του έκαναν δημόσιο σεξ και η πισίνα του ήταν θολή πιθανότατα από το σπέρμα που υπήρχε.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, η Chelsea Stark ταξίδεψε στην Αγία Νάπα για μια βδομάδα μαζί με τη φίλη της. Ωστόσο, δεν άργησαν να καταλάβουν τι πραγματικά συνέβαινε στο ξενοδοχείο το οποίο είχαν επιλέξει για να μείνουν.



Όπως ισχυρίζεται είδε ανθρώπους να κάνουν δημοσίως σεξ στην πισίνα, ενώ στη συνέχεια το νερό είχε γίνει θολό πιθανότατα λόγω του σπέρματος που υπήρχε και επέπλεε. Επίσης, το πάτωμα ήταν γεμάτο προφυλακτικά ενώ εσώρουχα κρεμόντουσαν από τα δέντρα.

«Είχαμε δουλέψει σκληρά όλο το χρόνο και αξίζαμε ένα διάλειμμα. Δεν είχαμε πολλά χρήματα οπότε κλείσαμε για διακοπές τελευταία στιγμή στην Αγία Νάπα στην Κύπρο μέσω της Thomas Cook» αναφέρει η Chelsea, που εργάζεται ως σύμβουλος πωλήσεων.

Η 26χρονη ξόδεψε 250 λίρες για τη διαμονή της ωστόσο, όταν έφτασε στο resort, κατάλαβε τόσο η ίδια όσο και η φίλη της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Είχαμε κάνει κράτηση για ένα διαμέρισμα με δυνατότητα να μαγειρεύουμε εμείς, αλλά δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις για μαγείρεμα, μόνο ένας βραστήρας». Αλλά αυτό ήταν μηδαμινό μπροστά στα υπόλοιπα που αντίκρισαν.

Φεύγοντας από το διαμέρισμά τους την επόμενη ημέρα είδαν στο πάτωμα πεταμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά φανερώνοντας πως κανένας δεν είχε προθυμοποιηθεί να τα καθαρίσει.

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν είχαν καθαριστεί. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι είχαν κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ και πέταξαν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στο πάτωμα σε δημόσιους χώρους. Ήταν άθλια» δήλωσε.



Μια άλλη μέρα, όταν επέστρεφαν από βραδινή έξοδο αντίκρισαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στην πισίνα, ενώ στη συνέχεια επέπλεε μια λευκή ουσία στην επιφάνεια.

«Η φίλη μου και εγώ ανταλλάξαμε βλέμματα. Η πισίνα ήταν λευκή και θολή. Δεν βουτήξαμε καν το ένα δάχτυλο του ποδιού μας μέσα. Δεν το διακινδυνέψαμε».

Στη συνέχεια, καθώς περπατούσαν γύρω από τα διαμερίσματα, έβλεπαν συχνά παντελόνια και εσώρουχα να κρέμονται από τα δέντρα και τους θάμνους.

«Στην αρχή νόμιζα ότι το φανταζόμουν. Αλλά όχι, σε ένα θάμνο υπήρχαν βρώμικα μποξεράκια, σε έναν άλλο ένα στρινγκ. Μια μέρα ανοίξαμε το παράθυρο στο μπαλκόνι μας να δούμε το δέντρο έξω από το διαμέρισμά μας και είχε καλυφθεί με παντελόνια που τα είχαν πετάξει. Ήταν σουρεαλιστικό» κατέληξε η Chelsea.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου