Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 19, 2016

Μια γυναίκα ζήτησε από το ίντερνετ να τη βοηθήσει με ένα ντουλάπι και αυτό που ακολούθησε ήταν απλά υπέροχο



Το ίντερνετ είναι ένας κόσμος όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν -κυριολεκτικά, τα πάντα- για αυτό και, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το να ζητάς από άγνωστο κόσμο να σε βοηθήσει με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι μια εντελώς συνηθισμένη κίνηση. Αυτό που δεν είναι πάντα συνηθισμένο, είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις.

Όπως, για παράδειγμα, αυτή η μητέρα που ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook ζητώντας από τον κόσμο να τη βοηθήσει να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το ντουλάπι της χωρίς να διαλυθούν τα πιατικά της.


Για την ακρίβεια, η γυναίκα έγραψε πάνω από τη φωτογραφία «ένα ντουλάπι που δεν μπορεί ποτέ να ανοιχθεί». Στον κόσμο του ίντερνετ, όμως, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Για αυτό και λίγο αργότερα, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή κάτω από τη φωτογραφία, από εκατοντάδες καλούς Σαμαρείτες που ήθελαν να τη βοηθήσουν να βρει λύση στο πρόβλημά της. Ωστόσο, δεν ήταν όλα τους εντελώς πρακτικά.

Ρίξτε μια ματιά και μην παραβλέψετε να προτείνετε τη δική σας λύση στο πρόβλημα του ντουλαπιού.
«Γείρε πρώτα το ντουλάπι προς τα πίσω και μετά άνοιξέ το».
«Στρώσε χοντρές κουβέρτες στο πάτωμα πριν ανοίξεις το ντουλάπι ή ζήτησε από κάποιον να κατά σφιχτά μια κουβέρτα από κάτω και να πιάνει τα πιάτα».
«Σπάσε ένα τζάμι της πόρτας του ντουλαπιού και βγάλε τα μπολ από εκεί».
«Πούλησέ το σε ένα μουσείο και ονόμασέ το “Παγωμένο στο Χρόνο”».
«Κόλλησε το πορτάκι του ντουλαπιού με ταινία και άστο εκεί για να το αναλάβουν τα εγγόνια σου. Ή κράτα το ως μελλοντική προίκα για την κόρη σου».
«Χτίσε ένα πανομοιότυπο σπίτι δίπλα στο ήδη υπάρχον σπίτι σου με μόνη διαφορά τα πιάτα στο ντουλάπι να είναι στη θέση τους. Έπειτα διέγραψε το παλιό σπίτι».
«Πλημμύρισε το σπίτι και έπειτα άνοιξε το ντουλάπι χωρίς κανένα ρίσκο!».
«Πήγαινε στο Kamar-Taj, βρες τον Αρχαίο, γίνε μάγος, βρες το Μάτι του Αγκαμότο, γύρνα πίσω ή πάγωσε το χρόνο, φτιάξε τη θέση των πιάτων και είσαι έτοιμη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου